ZBOG SINA SAM PLAKALA KAO KIŠA: Nadežda Biljić uradila nešto neočekivano za naslednika

Novosti onlajn

26. 01. 2024. u 20:15

NADEŽDA BILjIĆ objasnila zbog čega je sve doživela vrlo emotino, kada je pročitala tekst nove pesme.

ЗБОГ СИНА САМ ПЛАКАЛА КАО КИША: Надежда Биљић урадила нешто неочекивано за наследника

Foto: Dejan Milićević

Nadežda posvetila je jednu pesmu koja će se naći na novom albumu sinu Longu, pa je ispričala da je plakala kao kiša zbog emotivnog teksta, čim ga je čula. Ona je s početkom godine ušla u novo poglavlje muzičke karijere i sada je otpočela saradnju sa Mirkom Ćajićem, sinom nezaboravnog autorskog dvojca jugoslovenske muzičke scene Raleta i Marije Ćajić, koji su pravili hitove Lepoj Breni, Ljubi Aličiću, Halidu Muslimoviću i drugima.

Foto: Dejan Milićević

- Kada sam prvi put čula pesmu „Pričaj mi o njoj“ potpuno sam znala da je odličan izbor, ali kada sam čula pesmu „Živi svoj život sine“ emotivno me je slomila i znala sam da je to pesma koju želim da posvetim svom sinu. Ta pesma nosi mnogo jaku poruku, a verujem da će publika prepoznati emociju, jer sam je zaista otpevala iz duše. Plakala  sam kao kiša, a svi dobro znaju kakve sam poteškoće imala sa sinom, odnosno zbog njegovog narušenog zdravlja. Bila je to velika borba, iz koje smo na kraju izašli kao pobednici - rekla je Nadežda za "Novosti", pa je dodala:

Foto: Dejan Milićević

- Danas živimo jedan lep i ispunjen život. Mnogo sam se brinula oko sina, ali je srećom sve došlo na svoje mesto. Kad god pevam ovu pesmu suze mi oči.

Inače, ova pesma je samo samo uvertira za album prvenac koji će biti prekretnica u Nadeždinoj karijeri, a koji je već počela redom da najavljuje po raznim televizijskim emisijama.

BONUS VIDEO:

POSVEĆENOST JE KLjUČ USPEHA | Božićni "Novosti" intervju | Viki Miljković

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024