ČEKA ME MOJE OMILJENO MESTO: Ivana Selakov o novom duetu i zasluženom odmoru (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

21. 01. 2024. u 10:15

POP ZVEZDA Ivana Selakov nedavno je održala veliki nastup u srpskoj prestonici i svojim hitovima, zagrejala beogradsku publiku u ovim hladnim danima.

ЧЕКА МЕ МОЈЕ ОМИЉЕНО МЕСТО: Ивана Селаков о новом дуету и заслуженом одмору (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Novosti

- Volim da radim u Beogradu. Iskreno ne pamtim kada sam više radila nego ove godine i ove zime. Već sam pri izmaku snage, nisam bila godinu dana na odmoru, ali uskro pravim malu pauzu, pa od proleća nastavljam punom snagom, kada su nastupi u pitanju – kaže Ivana za „Večernje novosti“ na početku razgovora.

Foto: Novosti

*Poznato je da volite da u hladne dane otputujete u toplije krajeve, koja destinacija je sada na redu?

- Da, uskoro putujemo porodično na Bali. Radujem se tome, jer toko cele godine sam radila, vreme je da nas sačeka to posebno mesto. Bila sam više puta, ali idemo ponovo.

*Amar Gile Jašarspahić i vi snimili ste duetsku pesmu „Boli, boli“ 2020. godine. Na redu je novi duet i kada?

- Tačno je i veoma se radujem zbog toga. Ekskluzivno na „Novosti“ mogu reći da pesmu snimili sasvim spontano. Nakon ovog dueta, Gile i ja ćemo i nastupati zajedno.

*Tokom karijere nisu vas pratili skandali. Kako ste se zaštitili?

- Tako što živim život onako, kako se osećam. Bilo mi je bitno da me publika prihvati i drago mi je zbog toga što su moji nastupi posećeni. U poslednje vreme nema me toliko u medijima, jer ne želim da se pojavljujem kada nemam nešto da ponudim publici, već samo kada imam veliki razlog.

Foto: Novosti

*Da li ste ekomični, odnosno štedljivi?

- Iskreno, da. Štedim, ali sa merom, ne preterano. Mislim da je to normalno i praktično. Nemam problem da kupim i najjeftiniju, ali i najskuplju stvar, jer sve zavisi od trenutne potrebe. Gledam da to bude na prvom mestu kvalitetno.

Foto: Novosti

*Koliko se muzička scena promenila od mometna kada ste počeli muzičku karijeru, u odnosu na današnju?

- Premenila se u svakom smislu. I kada je reč o stilu, kao u žanru. To je normalno, jer i kada sam ja kretala da se bavim ovim poslom, bila je aktuelna i slušala se jedna vrsta muzike, ali sve to dođe do nekog kruga, pa krene iz početka.

Foto: Novosti

Kompletan intervju sa Ivanom, pogledajte i uživajte, u videu ispod:

 

BONUS VIDEO:

SVAKO TREBA DA BUDE SVOJ | Božićni "Novosti" intervju | Dragan Kojić Keba

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024