PRVI SUSRET DEDE I UNUKA: Otac Marije Šerifović za malog Maria doneo vredan poklon za uspomenu (FOTO)

Novosti online

03. 01. 2024. u 21:22

Pevačica Marija Šerifović postala je majka krajem 2023. godine.

ПРВИ СУСРЕТ ДЕДЕ И УНУКА: Отац Марије Шерифовић за малог Мариа донео вредан поклон за успомену (ФОТО)

Foto: N. Skenderija

Surogat majka rodila je njenog sina Maria, koji je postao centralna figura u porodici Šerifović. I dok se pevačicina majka Verica uselila kod ćerke kako bi joj bila na raspolaganju za pomoć oko dečaka, u posetu mališanu došao je i ponosni deda Rajko Šerifović.

- Otac Marije Šerifović došao u Beograd kako bi video unuka. Rajkovoj sreći nema kraja, jer je dobio naslednika. O tome je uvek maštao. Susret dede i naslednika bio je dirljiv. A Rajko je za naslednika spremio i poseban poklon za uspomenu - kaže izvor za "Blic".

I Rajko  je podelio i prve utiske nakon rođenja mališana.

- Ovo je najsrećniji dan naše porodice. Ne mogu da opišem koliko sam radostan što sam postao deda - rekao je ponosni deda tada.

Beba se rodila na klinici u Los Anđelesu

Dete se rodilo početkom decembra na klinici u Los Anđelesu, a Marija je prisustvovala porođaju. Ona je sada istakla koliko joj se život promenio otkako je postala majka, te je na svom Instagram storiju podelila jaku poruku.

- Ceo život ti se može promeniti u jednoj godini - poručila je Marija.

Inače, Marija je na kraju 2023. godine sa svojim pratiocima podelila emotivnu poruku u kojoj se sumirala utiske.

- Ja ne znam kako i odakle da počnem... Kako napisati rekapitulaciju ovakve godine... Koncerti, album, spotovi, putovanja u Ameriku, Zvezde Granda, privatan život... I na sve to neverovatna količina brige! Tako da sada i na izmaku ove 2023. mogu reći --> Bože, hvala ti! Hvala ti na ovim malenim rukicama. Jedan zaista vidi sve i verujte mi svakome od nas sve dođe po zasluzi. Tek sada, tek danas kada imam 39 godina mogu sebi reći da su mi i srce i duša u potpunom spokoju jer je konačno sve došlo na svoje mesto - počela je Marija i dodala:

- Hm, šta vama da poželim? Dobro zdravlje! Puno strpljenja! Možda najviše hrabrosti! E da, želim vam da vas vole oni koje vi volite! Eto, toliko od mene za ovu godinu. Realno iskidala sam je - napisala je pevačica.

BONUS VIDEO - NOVA 2024: Spektakularni petominutni vatromet u Beogradu na vodi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)