Brajan Adams u Beogradu - Rokenrol spektakl od koga se mnogo očekuje!

Promo

12. 12. 2023. u 17:30

ZA nekoliko sati, Beograd će zaroniti u vrtlog žestogo zvuka i emocija, jer jedna od najvećih rokenrol ikona, Brajan Adams, stiže u Štark Arenu.

Брајан Адамс у Београду - Рокенрол спектакл од кога се много очекује!

Foto Steven Stanley

Ovaj muzički virtuoz, svetski poznat po nezaboravnim hitovima, donosi rokenrol spektakl koji će se dugo prepričavati.

Adams, čije ime je sinonim za strast prema muzici, u okviru svoje globalne turneje "So Happy It Hurts", po treći put staje pred srpsku publiku. Svetski putnik i muzički genije, razgaliće srca svojih obožavalaca izvodeći legendarne hitove poput "Summer of '69", "Heaven", „Run to you“ "Everything I Do, I Do It For You", obećavajući eksploziju iskonske rokenrol energije.

Impresije fanova na društvenim mrežama govore u prilog tome da je ovo događaj koji Beograd s nestrpljenjem očekuje, a zanimljivo je da su obožavaoci pokazali svoju odanost na jedinstven način – inicijativom da svetskom rok staru priprede senzacionalan doček na beogradskom aerodromu, što u velikoj meri govori o poštovanju koje Adams ima kod domaće publike.

Od večerašnjeg koncerta fanovi (s razlogom) očekuju mnogo, a da li će Adams scenu podeliti sa Beyonce, kao što se poslednih nedelja spekulisalo u javnosti, ostaje da se vidi!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)