MOJ PUT: Ivan Milinković dao svoj muzički pečat beogradskoj publici (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

11. 12. 2023. u 21:30

PEVAČ Ivan Milinković sa svojim bendom "Infuzija" održao je večeras veliki koncert u MTS dvorani u Beogradu.

МОЈ ПУТ: Иван Милинковић дао свој музички печат београдској публици (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Novosti

Pola sata pre koncerta ekipa "Večernjih Novosti" porazgovarala je sa Ivanom, gde je on podelio utiske pred sam izazak na scenu.

Foto: Novosti

- Biće mi dva pevačka gosta, ženska, gde ćemo zajedno pevati duete. One će pevati svaka svoju popularnu ili divnu numeru, zaista. Zatim, biće jedan gost iznenađenja - rekao je Ivan na početku razgovora.

Foto: Novosti

- Ono što je bitno reći, da će u živom aranžmanu, u osam numera uzeti učešće "Vonder strings" ili "Gudački kvartet" sjajnih devojaka, koje uz nas zaista sliku zvučnu podižu na jednu višu lestvicu i to je ono što bih ja rekao muzička magija, stvarno.

Foto: Novosti

- Verujte, da uživali smo na probama. To je bil ono brušenje. Znate, ono, kada je već, pitaju da li smo spremni. Mi smo spremni odavno. To je to, kako bih rekao, ona glazura - završava Ivan.

Foto: Novosti

Kompletan intervju sa Ivanom, kao i atmosferu sa koncerta, pogledajte u nastavku, u videu ispod:

 

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu