SLUŠAJ ŠEMSU, ALI BEZ TIH I SLIČNIH ZAHVATA: Oglasila se pevačica nakon bizarnog incidenta

Novosti onlajn

01. 08. 2023. u 22:25

Društvenim mrežama kruži priča o mladiću iz Gradiške koji je razbio glavu uz hit Šemse Suljaković “Pristajem na sve” a sada se oglasila se i pevačica i prokomentarisala slučaj.

СЛУШАЈ ШЕМСУ, АЛИ БЕЗ ТИХ И СЛИЧНИХ ЗАХВАТА: Огласила се певачица након бизарног инцидента

Foto: Jutjub printskirin/Gold Music TV

-Taj dečko, Stefan, što je razbio glavu uz moju pesmu, nije to trebao činiti. Da ga vidim, naružila bih ga. Baš mi je žao! Dok sam bila na odmoru, iz svih krajeva sveta stizale su mi poruke o toj temi i s tom slikom. Želim mu brz oporavak. Zdrav bio, slušaj Šemsu Suljaković, ali bez tih i sličnih “zahvata” – poručila je Šemsa ovom mladiću.

Foto: Printskrin Jutjub/Semsa Suljakovic

Neobična nezgoda desila se 22. jula ove godine u večernjim satima kada je muškarac pod imenom Stefan Kojić sebe povredio u jednom ugostiteljskom objektu u Gradiški, piše Crna-hronika.

Stefana je, kako navode, pogodila pesma popularna pevačica narodne muzike Šemse Suljaković, te je zbog toga razbio čašu o glavu.

Foto: Printskrin Jutjub/Emisija Premijera

– Razbio čašu od glavu. Pogodila ga pesma od Šemse Suljaković „Pristajem na sve“. Na čelu ima dve posekotine i otvorenu ranu na glavi. Kontrola i previjanje kod nadležnog lekara – piše između ostalog u nalazu doktorke koja je zbrinula povređenog mladića, prenela je TV BN.

Nije poznato radi li se o stvarnom nalazu ili fotomontaži, no ono što je činjenica je kako je ova objava nasmijala veliki broj korisnika društvenih mreža.

Stefan K. je završio u Domu zdravlja u Gradiškoj.

(Avaz / TV BN)

BONUS VIDEO:

THE BEST OFF | Sa zvezdama na ti | Br. 21

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAMTIĆU JA TEBE! Novak Đoković šokirao mnoge u Rimu (VIDEO)