NATAŠA BEKVALAC OTKRILA SVOJ PLAN ZA SAVRŠEN IZGLED: Pre 15 godina sam mogla da kažem da je to genetika, sada su se stvari promenile

Novosti onlajn

25. 07. 2023. u 21:29

PEVAČICA Nataša Bekvalac simbol je prave ženske energije, a mnogi su iznenađeni kada saznaju da ona ponosno več uveliko gazi petu deceniju svog života.

НАТАША БЕКВАЛАЦ ОТКРИЛА СВОЈ ПЛАН ЗА САВРШЕН ИЗГЛЕД: Пре 15 година сам могла да кажем да је то генетика, сада су се ствари промениле

Foto ATA Images

Iako je po temperamentu večita devojčica koje je prilično mladolikog lika, otkrila je da je briga o svom izgledu postala ozbiljan i disciplinovan proces.

Printskrin Jutjub/AmiG Show

Nataša je odlučila da podeli sa javnošću kako održava svoju besprekornu liniju i vitalnost.

- Ove godine punim 43 godine. Više nema govora o tome da mogu jesti šta hoću i kad hoću ili da ne vežbam ništa. Pre 15 godina mogla sam da kažem da mi je to samo genetika, ali sada se stvari promenile. Svaki dan imam tačan plan – znam kakvu hranu unositi, koliko vode treba popiti i koliko se trebam kretati. Moram biti u top formi u svakom trenutku. Ako propustim 10 dana vežbanja, veoma to primetim – rekla je pevačica.

Bekvalčeva je naglasila i važnost doslednosti u održavanju svog tela u formi i pravilne ishrane. Kako je istakla, najbolji recept za dobar izgled je da se dobro osećate u svojoj koži.

- Iako to može biti težak zadatak, kada postignete takav osećaj, nagrada je neprocenjiva – naglasila je pevačica.

Nataša je nedavno ispričala i koju hranu konzumira, što je isto tako bitno za očuvanje savršenog izgleda:

- Svu vrstu mesa (osim masne svinjetine, ali može čisto svinjsko), mlečne proizvode sa što manje ugljenih hidrata (ne preterujte sa namirnicama kao što su feta sir, jogurt, kačkavalj), povrće (sve zeleno: kupus, zelena salata, krastavac, karfiol, brokoli, luk, paradajz, tikvice, spanać), jaja na sve načine, orašasti plodovi (po šaka dnevno), voda je jako bitna tokom celog dana (2.5 l dnevno)– objasnila je nedavno pevačica.

Foto: ATA images

Naravno, postoje i namirnice koje nikako ne smete da konzumirate, a među njima su peciva, voće nikako osim nedeljom, krompir, soja, pasulj, boranija, testenina, grašak, pirinač, grickalice, slatkiši, sokovi.

- Prvu listu koristite prvih šest dana, a sedmi dan unosite za doručak i ručak testeninu, krompir i pirinač, sve sem slatkog. U slučaju da zaželite neki desert, posegnite za kašikom meda ili integralnim keksom. Posle sedmog dana, krenite ispočetka sa ishranom bez ugljenih hidrata. Za mesec dana možete izgubiti minimum 10 kilograma, u nekim slučajevima i više. Ova dijeta napada masti na najbolji način, a pritom čuva mišićnu masu- istakla je Nataša.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

U ŽIVOTU ME VODI ISKRENOST | Sa zvezdama na ti | Br. 20 | Rada Manojlović

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!