BREGU SLUŠA I PRINC ALBERT DRUGI OD MONAKA: Evo i kako je došlo do njihovog susreta

Novosti onlajn

15. 07. 2023. u 21:15

GORAN Bregović je sigurno naš najangažovaniji umetnik i ovog leta nastupa širom planete.

БРЕГУ СЛУША И ПРИНЦ АЛБЕРТ ДРУГИ ОД МОНАКА: Ево и како је дошло до њиховог сусрета

Foto: V. Danilov

Trenutno je na turneji po Francuskoj. Na njegovim nastupima u Lionu i Marselju uživale su hiljade ljudi, a pesme koje izvodi sa svojim Orkestrom za svadbe i sahrane i Bijelim dugmetom voli i kneževska porodica Monaka. Princ Alberta Drugi od Monaka i njegova supruga Šarlin sreli su se nedavno s Bregovićem nakon nastupa u hotelu u Monaku.

Jedino je Bregović dobio ceo honorar, Foto M. Anđela

Srdačno su se pozdravili kao stari znanci, jer su već nekoliko puta slušali Bregine svirke. Na koncertima kod inostrane publike najbolje prolaze "Đurđevdan" i "Bella ciao".

Foto Arhiva

Muzičar sa svojom ekipom odlazi u Grčku, a 4. avgusta s Bijelim dugmetom je u Nikšiću. U Beogradu ga takođe čeka dosta posla zbog snimanja filma i serije "Kruna". Iako je dosad svojom muzikom oplemenio mnoge filmove, Bregović će se u ovoj muzičkoj bajci oprobati i kao glumac i kao autor muzike. Reditelj Vasilije Nikitović poverio je frontmenu Bijelog dugmeta ulogu Zize, kojem će partnerka u sceni, kao Goca, biti glumica Iva Štrljić. Inače, Bregović je kao kompozitor potpisao 62 kratka i dugometražna filma, a najviše uspeha imao je sa svojim kumom Emirom Kusturicom.

Foto Tanjug

U filmu i seriji od 12 epizoda "Kruna" Vasilija Nikitovića svoj glumački debi imaće i njegova srednja ćerka Una Bregović. Ona već godinama živi i radi u Francuskoj.

(Kurir.rs)

BONUS VIDEO:

REČ "EKSKLUZIVA" IMA MNOGO ZNAČENjA: Jelena Bašić u "Sa zvezdama na ti"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)