UME DA BUDE NEZGODNO: Vanja Mijatović otvorila dušu o odnosu sa suprugom nakon svadbe

Novosti onlajn

13. 07. 2023. u 23:55

PRE nešto više od pola godine, Vanja Mijatović izgovorila je sudbonosno: „Da“, svom izabraniku Aleksandru sa kojim uživa u bračnim vodama.

УМЕ ДА БУДЕ НЕЗГОДНО: Вања Мијатовић отворила душу о односу са супругом након свадбе

Foto: Z. Jovanović Mačak

Iako njen suprug nije iz javnog sveta, i ne voli da se meša u njen posao, pevačica tvrdi da ga uvek pita za savet ili mišljenje koje joj je od velikog značaja.

Foto: Z. Jovanović Mačak

– On meni prepušta sve, niti se meša u moj posao i moj odabir pesama, tekstova i spotova. On je fascininiran kako ja to sve radim, postižem i realizujem moje ideje. Ipak, uvek ga pitam za mišljenje jer mi je jako bitno. Nekada ga uvažim, nekada ne. Nekada mu pustim i želim da čujem da li se i njemu ne dopada nešto što i meni. Mi se od početka generalno konsultujemo i dogovaramo oko svega u životu i jako cenim i poštujem njegovo mišljenje– kaže Vanja koja se ne slaže oko svega sa svojom srodnom dušom.

Foto: Novosti

 

– Oko gluposti su nam uvek različita mišljenja. Jako smo slični i često tvrdimo da je on ja u muškom obliku i obrnuto. To nekada ume da bude jako dobro jer se razumemo, ne moramo ni da progovorimo, ali nekada zbog naših temperemenata ume da bude nezgodno. Ja jesam miran i tiha, ali umem da prsnem, i on isto, naravno sve u granicama normale– iskrena je Vanja koja je nedavno gostovala u emisiji „A sad malo mi“.

(Grand)

BONUS VIDEO:

U MUZICI INTERPRETACIJA JE GLUMA | Sa zvezdama na ti | Br. 18 | Goca Tržan

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)