POTREBNA MI JE TIŠINA: Trudna Nadica Ademov se požalila na problem sa kojim godinama bori

Novosti onlajn

28. 06. 2023. u 18:50

PEVAČICA Nadica Ademov, nedavno je podelila srećne vesti o trudnoći zbog koje je otkazala nastupe i sprema se za dužu, opravdanu, pauzu kako bi se posvetila drugom stanju i bebi.

ПОТРЕБНА МИ ЈЕ ТИШИНА: Трудна Надица Адемов се пожалила на проблем са којим годинама бори

Foto: ATA images

Iako kaže da će joj biti teško da se navikne na toliko slobodnog vremena, priznaje da joj je takva pauza prek potrebna, s obzirom na to da nakon svojim nastupa često želi da provodi vreme u tišini.

Foto: ATA images

– Iskreno, ja uvek volim tu tišinu kada dođem, jer mene uši bole od muzike i od svega. Posebno tu gde radim privatne proslave, to bude prejako i kada uđem u auto ne mogu ni radio da slušam,samo kažem: „Ugasi sve, neću ništa da čujem“, ako može i auto da se ne čuje– objašnjava Nadica koja ima svoje rituale za restarovanje tela i uma.

– Kada dođem kući, isključim se totalno iz sveta muzike i to mi stvarno prija. Naravno, nekada mi se traži. Muzika je moja ljubav to sam prvo zavolela, samo mi nekada treba odmor od buke– ispričala je u emisiji „A sad malo mi“.

Foto: Printskrin Instagram/stevansrules

Nadica je poznata i kao pevačica koja je u dobrom odnosu sa kolegama čije događaje voli da ispoštuje čak i u trudnoći, a često se na ovakvim dešavanjima lati i mikrofona.

– Kada sam dobro, hvala Bogu volim da odem i ispoštujem drage kolege– kaže pevačica.

Podsetimo, Nadica je nedavno, ekskluzivno za Grand otkrila da li je spremna da konačno stane na ludi kamen, ali i o kakvom venčanju je celog života maštala.

-Svakako da će za venčanje biti žurka ovde, ali sam zamišljala da bude i u Istanbulu, to je moja želja i verujem da će se ostvariti. Gospodin pravi je tu i ja sam srećna. Ako bude sve kako treba i kako je Bog rekao, najverovatnije ću ispuniti svoju želju – rekla je pevačica ne skidajući osmeh sa lica.

(Grand)

BONUS VIDEO:

NAUČILA SAM DA NE ŽIVIM PO PRAVILIMA | Sa zvezdama na ti | Br. 16 | Aleksandra Tadić Cipka

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)