POTRES MOZGA, NEKOLIKO PRELOMA I BORBA ZA ŽIVOT: Rade Jorović doživeo jezivu saobraćajnu nesreću, o ovome je ćutao dve decenije

Novosti online

15. 06. 2023. u 17:25

RADE Jorović ispričao je kako je izgledala saobraćajna nesreća koju je doživeo pre više od 20 godina, kao i kakve povrede je zadobio.

ПОТРЕС МОЗГА, НЕКОЛИКО ПРЕЛОМА И БОРБА ЗА ЖИВОТ: Раде Јоровић доживео језиву саобраћајну несрећу, о овоме је ћутао две деценије

Foto: Printskrin/Jutjub/ PGP RTS - Zvanični Kanal

Pevač Rade Jorović važi za nekog ko se retko pojavljuje u javnosti, a svoju karijeru, dugu skoro 50 godina, gradio je mirno, bez skandala. 

Rade je sada, nakon više od dve decenije odlučio da progovorio o jezivoj saobraćajnoj nesreći koju je doživeo. 

- Imao sam težak udes pre dvadeset godina, negde u blizini Požarevca. Ni do današnjih dana ne mogu da se setim kako je došlo do toga. Znam samo da sam se isprevrtao kolima, imao sam potres mozga, nekoliko lomova i jedva sam živ ostao - priča Rade za medije.

Pevač je otkrio da nakon nesrećne, za sada, nema posledica. 

- Za sada nema posledica i vid mi se malo povratio na levo oko, što me raduje. Nisam išao na neke intervencije. Bio sam kod lekara i oni su mi savetovali da ništa ne diram, jer to može da se sredi samo po sebi, što je urodilo plodom - rekao je Rade.

Podsetimo, uprkos izuzetno uspešnoj karijeri Rade se skoro potpuno povukao iz medija, a nedavno je ogolio dušu i ispričao zbog čega je doneo takvu odluku.

- Računam da ima mlađih koji imaju šta da kažu. Ja sam rekao već sve što sam imao. Nemam neke novine ili neke nove pesme kojima bih zainteresovao publiku, ali se uvek trudim da se odazovem pozivima. Odem malo u Dragačevo, moje selo i onda se malo zadržim na svom imanju. Radim i narodne svetkovine, a kada budem imao valjan razlog sam ću se javiti - rekao je pevač.

(Informer)

BONUS VIDEO:

Globalni ciljevi održivog razvoja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)