SLIČNOST JE OČIGLEDNA: Ovo je sestra Nikolije Jovanović, a malo ko zna da ima i brata po ocu

Novosti onlajn

30. 05. 2023. u 22:45

NIKOLIJA JOVANOVIĆ i dok još nije postala veoma popularna među mlađom generacijom, mnogi su je poznavali kao ćerku folk zvezde Vesne Zmijanac.

СЛИЧНОСТ ЈЕ ОЧИГЛЕДНА: Ово је сестра Николије Јовановић, а мало ко зна да има и брата по оцу

Foto ATA Images

Vesna, je Nikoliju dobila u braku sa Vladimirom Jovanovićem.

Foto: ATA images

Nikolija je veoma popularna, a ipak mnogi ne znaju, da pevačica ima brata i sestru po ocu, Luku i Teodoru. Pevačica je jednom prilikom na društvenoj mreži podelila sliku sa sestrom Teodorom, a njeni obožavaoci počeli su da pišu komentare, kako izuzetno liče, te je bilo očigledno da su u srodstvu.

Foto Instagram/nikolijaofficial

Ne dele toliko zajedničke slike na društvenim mrežama, ali njih dve su odličnim odnosima i veoma se slažu. Teodora je deset godina mlađa od Nikolije, a jednom prilikom je i istakla kako želi da studira u Atini, baš kao i Nikolija. Teodoru, s obzirom na to da je razlika u godinama jedna decenija, mnogi smatraju i mlađom verzijom Nikolije.

Nikolija i Teodora zajedno rade na jednom brendu, te veoma dobro posluju preko društvenih mreža.

Otac Nikolije, Vladimir, doktor je ekonomskih nauka, te nikada nije želeo da bude deo estrade, i zbog toga, on kao i njegova deca nisu toliko poznata javnosti.

Moj otac je "alergičan" na sve što ima veze sa šou-biznisom, još iz perioda kada je bio sa mojom mamom. On mi kao doktor nauka ne bi savetovao da se bavim pevanjem - spomenula je Nikolija za jedan magazin.

(Srbija Danas.rs)

BONUS VIDEO:

OD SAMOG STARTA NA ESTRADI SAM POKAZALA SVOJ STAV | Sa zvezdama na ti | Br. 12 | Ivana Dimkovski

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

RIVALI GLEDAJU I NE VERUJU! Novak Đoković zaprepastio konkurenciju (VIDEO)