JELENA KARLEUŠA PRESTRAVLJENA SNIMKOM MASAKRA: Da ga nikad ne puste na slobodu

Novosti onlajn

04. 05. 2023. u 17:25

POP DIVA Jelena Karleuša oglasila se više puta tokom jučerašnjeg i današnjeg dana povodom masakra koji se juče dogodio u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru i potresao celu Srbiju. Karleuša je pomenula maloletnog masovnog ubicu, i naglasila da se nada da više nikada neće biti pušten na slaobodu.

ЈЕЛЕНА КАРЛЕУША ПРЕСТРАВЉЕНА СНИМКОМ МАСАКРА: Да га никад не пусте на слободу

Foto: N. Fifić/ATA images

U poslednjoj objavi napisala je kako se naježila kada je čula snimak pucnjave iz škole.

Foto: ATA images

- Upravo sam čula snimak kako maloletni ubica ubija decu po školi... Tolika namera, toliko metaka... tolika upornost i želja da oduzme živote... Sledila sam se i mnogo uplašila od zvuka. Osetila sam horor i strah zamišljajući moje dete u koje neki vrinjak cilja... U tom momentu mali ubica oduzima živote, svaki metak je došao do cilja... samo u čuvara je ispalio 15...

- Znate, ja sam takođe bila žrtva vršnjačkog nasilja, otac mi je bio policajac i mogla sam da se domognem oružja... Ali mene niko nije učio da pucam kao ovog malog, niti sam ikada imala nameru da učinim tako nešto. O nameri da oduzimam živote da ne govorim. Vidim da se vodi polemika o tome kako je mali bio žrtva nasilja pa je zato uradio to što je uradio. Znate, žrtve nasilja ubijaju u samoodbrani. Žrtve nasilja oduzimaju sebi život. Žrtve nasilja ne prave mesec dana plan već reaguju u afektu, u trenutku.

Foto: Printskrin Instagram/karleusastar

Kako je dalje navela u svojoj objavi, nada se da maloletni počinilac neće nikada biti pušten na slobodu.

- Nažalost, jedine žrtve nasilja u ovom slučaju su učenici koji su danas stradali zajedno sa čuvarom i nastavnicom. Ovaj mali ne. Kažu da se mali ubica nije uklapao u društvo, da su ga deca odbacivala. Očigledno su deca OSEĆALA da postoji problem. Psihopatsko i sociopatsko ponašanje kod deteta su roditelji morali da prepoznaju. Nema šanse da nisu. Roditelj zna kako mu dete diše. A ne da ga uče da ubija i menja okvire sa mecima u 13 godina. Neka je ubijenoj deci laka zemlja, neka Univerzum njihovim roditeljima da snage da prežive ovu i svaku drugu noć... a počinilac... on ne sme više da bude na slobodi. Nikada više... jer ga je tata naučio da ubija - napisala je ona u svojoj objavi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije