CECINA NASLEDNICA I FUDBALER U LUDOM PROVODU: Anastasija i Gudelj lumpovali celu noć (FOTO)

Novosti online

25. 04. 2023. u 16:55

PEVAČICA Anastasija Ražnatović je već neko vreme u Španiji i boravi kod svog dečka Nemanje Gudelja, a sudeći po društvenim mrežama, njih dvoje se ne odvajaju.

ЦЕЦИНА НАСЛЕДНИЦА И ФУДБАЛЕР У ЛУДОМ ПРОВОДУ: Анастасија и Гудељ лумповали целу ноћ (ФОТО)

Foto: Printskrin/Instagram

Kako je aktivna na Instagramu, ona neretko deli detalje svog privatnog života, pa je tako juče otkrila da su bili na tradicionalnoj fešti u Sevilji, gde su se celu noć provodili.

Foto: Printskrin/Instagram

Ražnatovićeva je blistala u crvenoj haljini sa velikim belim cvetom u kosi i crvenim karminom, pa nije ni čudo što je svima ličila na pravu Španjolku dok je njen partner bio u odelu, raskopčane košulje i sa maramom na glavi.

Podsetimo, Cecina naslednica neće dolaziti u Srbiju neko vreme kako bi lakše dobila papire u Španiji.

Foto: Printskrin/Instagram

Foto: Printskrin/Instagram

- I ona je sve vreme sa nama. Njoj je mnogo teško i žao što nije u prilici da bude sa nama. Već sam Vam rekla razloge, zato što čeka papire, ne može da izađe iz zemlje. Čuli smo se više puta sa Nemanjom i Anastasijom, sve vreme smo bili na vezi - rekla je pevačica na proslavi rođenja Veljkovog i Bogdaninog sina Krstana.

(SD)

BONUS VIDEO: KATARINA ŽIVKOVIĆ: Pesme sa novog albuma koji spremam, imaju malu dozu biografije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024