"ZA TRI GODINE SAM PROPIO MILION EVRA" Milić Vukašinović: Draž para je kad ih trošiš bez zadrške

Novosti online

01. 04. 2023. u 21:39

MILIĆ Vukašinović, muzičar čiji život izaziva kontroverze, prolazio je kroz mnoge stvari u životu, a za pojedine bi se prosečan čovek zaprepastio, a u najmanju ruku bi pomislio da su filmske scene.

ЗА ТРИ ГОДИНЕ САМ ПРОПИО МИЛИОН ЕВРА Милић Вукашиновић: Драж пара је кад их трошиш без задршке

Foto ATA Images

Ističe život bluda i nemorala, međutim, imao je periode kada je spoznavao filozofiju života, a to je radio na obalama Italije, dok je uživao uz omiljene pisce.

Dosta toga možemo čuti o njemu, o prevarama supruge, konzumiranju droge, muzičkim ostvarenjima...

- Postoje razne predrasude, ali nisu to samo o ličnosti nego o životi. Najveći problem je što ljudi ne znaju suštinu pojmova. Umem da brzo objasnim suštinu pojma, pa taj čovek više ni ne zastupa stav koji je imao, odnosno onaj koji je bio pun predrasuda. To mi je najdraže- rekao je pevač za medije.

Naime, doslovno je propio milion evra, a evo kako je on to ispričao:

- Za tri godine sam milion evra, neću da kažem bukvalno, ali sam ih propio. Toliko sam zaradio sa Hankom. Tri albuma sam joj uradio i dve pesme koje su revoluciju napravile i postavile našu modernu narodnu muziku. To su pesme "Volela sam, volela" i "Ja te volim", odnosno "Tražio si sve" što i Ceca peva. Te dve pesme je tri godine cela Jugoslavija slušala. Tu sam uzeo taj milion. Radio sam joj ploče, a prodato ih je dva miliona. Od ploče sam imao dve marke, a od kasete jednu. Najveća draž para je kad ih trošiš bez zadrške - zaključio je on.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!