SLATKE MUKE: Pevač Sloba Radanović nikad srećniji

Novosti online

01. 04. 2023. u 15:36

PEVAČ Sloba Radanović i njegova izabranica Jelena svakodnevno uživaju u roditeljstvu.

СЛАТКЕ МУКЕ: Певач Слоба Радановић никад срећнији

Foto: Instagram

Sloba je otkrio da jedva čeka da se vrati kući sa nastupa kako bi bio pored svog sina.

- Jesam malo neispavan, i zbog posla i zbog bebe. Imali smo nastup u Nikšiću, u povratku svratio sam na Ostrog, i tu sam Damjanu kupio prvu brojanicu - priča Radanović. 

Takođe je dodao da mu je svaki dan ispunjen kada je uz porodicu.  

- Sada je ovo druga dimenzija života, drugačija atmosfera u kući. I do sada sam jedva čekao da se vratim kući, ali sad baš žurim, nekad svratim samo da ga vidim. On mi je prioritet, i pre sam imao normalne prioritete... Ali sada život shvataš ozbiljnije. To dete nema nikog drugog osim tebe, na koga može da se osloni, i ko treba da ga izvede na pravi put. Ali to su slatke muke - poručio je pevač. 

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!