ANĐELKA PRPIĆ POKAZALA KAKO IZGLEDA U POODMAKLOJ TRUDNOĆI: Najnovije fotografije glumice izazvale lavinu komentara (FOTO)

Novosti onlajn

28. 03. 2023. u 22:24

ANĐELKA Prpić podelila je slike na Instagramu na osnovu kojih se može videti da glumica uživa u sedmom mesecu trudnoće, a komentari na račun njenog izgleda se samo nižu.

АНЂЕЛКА ПРПИЋ ПОКАЗАЛА КАКО ИЗГЛЕДА У ПООДМАКЛОЈ ТРУДНОЋИ: Најновије фотографије глумице изазвале лавину коментара (ФОТО)

Foto: Miša Obradović

Poznata glumica Anđelka Prpić trenutno je u sedmom mesecu trudnoće, a dete čeka sa svojim novim izabranikom, Markom Žugićem. 

Kako možemo videti po njenim društvenim mrežama, Anđelka je jedna veoma aktivna trudnica, te svaki dan koristi da se maksimalno provede, ali i uživa u drugom stanju. 

Ona svakodnevno objavljuje slike na Instagramu, a njen izgled konstantno izaziva pažnju javnosti, pa su neizostavni i komplimenti mnogobrojnih pratilaca. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

Upravo je taj slučaj i sa Anđelkinom poslednjom objavom na Instagramu, gde se od zimske jakne ne može u potpunosti videti trudnički stomačić, ali je glumica vesela, nasmejana i blista!

"Kako si lepa!", "Prelepa trudnica", "Svaka čast Anđelka!", samo su neki od komentara fanova koji se mogu pročitati ispod glumičine objave. 

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)