PEVAČ ZAVRŠIO U BOLNICI: "Zvezda Granda" zbog zdravstvenih problema stigao do operacionog stola

Novosti online

08. 03. 2023. u 13:02

NEKADAŠNjI finalista "Zvezda Granda" Muharem Hadrović zbog zdravstvenih komplikacija završio je u bolnici, a kako "Grand" saznaje, pevač je imao operaciju.

ПЕВАЧ ЗАВРШИО У БОЛНИЦИ: Звезда Гранда због здравствених проблема стигао до операционог стола

Foto: Printskrin/Jutjub/Zvezde Granda

Kako bi potvrdili ove navode, novinari su kontaktirali sa Muharemom, a on je otkrio u kakvom je stanju.

- Tačno je da sam operisan, ali nije ništa strašno, ne bih pridavao značaj tome. Operacija je bila rutinska, završena je, sad sam zdrav i idem dalje. Bilo je nezgodno prvih deset dana nakon intervencije, ali sada je ok, sad sam kao nov. Idemo dalje - u svom stilu, s osmehom na licu kaže Muharem i dodaje da nikom ništa nije želeo da govori, budući da se radi o bezazlenoj intervenciji.

- Nisam želeo da stvaram konfuziju, jer sam zaista dobro. Sve je prošlo kako treba i ubrzo nakon izlaska iz bolnice vratio sam se starim obavezama. Radim i to je najvažnije, ne predajem se tako lako, guram dalje. Posla ima, nastupi su posećeni što me jako raduje - kaže pevač.

Pored svirki koje su, kako kaže, redovne i singla "Ima žena" kojim je ostvario veliki uspeh, uskoro planira da svoju publiku obraduje još jednom pesmom. Tvrdi da je još uvek rano da otkriva o čemu se radi, ali je istakao da će sigurno biti veliko iznenađenje.

Iako je u "Zvezdama Granda" ostvario zavidan uspeh i stekao titulu najboljeg frajera u takmičenju, pevač je priznao da je u jednom trenutku njegovo samopouzdanje bilo poljuljano.

- Malo sam bio izgubljen kada sam došao u Beograd, trebalo mi je da pohvatam relacije po gradu, ali sam u sebi imao želju i misiju. Želeo sam da dođem do finala i uspeo. Tokom takmičenja bilo je i surovo iskrenih komentara, na primer od Marije i Bosanca. Jedna pesma koju sam otpevao im se nije svidela, ne sećam se sad šta su rekli, ali poenta je bila da su glasali za mene, ali istakli da nije bilo dobro. To me je malo pogodilo, pa sam se pitao da li sam ja zaista za pevanje... Nije to baš svejedno, to su sve institucije od ljudi, pa strepiš šta će biti, a svi gledaju - ispričao je svojevremeno Hadrović za "Grand" i otkrio šta danas sebi zamera.

Foto: Printskrin/Jutjub/Zvezde Granda

- Zameram sebi što sam možda hteo da pevam neke pesme koje nisam bio u mogućnosti da izaberem, možda i neki stajling i trebalo je sigurno da se više krećem na sceni da me gledaoci vide onakav kakav jesam u životu, hiperaktivan, pun energije - priznao je Muharem.

Podsetimo, pre skoro dve godine Muharem je umalo doživeo nezgodu, kada mu je usred vožnje na put izletela divilja svinja.

Pevač je u trenutku bio prepadnut, ali je na vreme uspeo da iskontroliše automobil i zaustavi se, međutim, jednim delom zakačio je životinju, dok je njemu na autu ostalo manje oštećenje.

Takođe, svojevremeno je priznao da ga je pregazio traktor.

(SD)

BONUS VIDEO: KATARINA ŽIVKOVIĆ: Ako je negativan komentar argumenatovan, tada hoću da odgovorim na pristojan način

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024