ŽIVI U LONDONU I NIJE PEVAČ PO ZANIMANJU: Mnogi se iznenade kada čuju koji posao radi ovogodišnji predstavnik Srbije na "Evroviziji"

Novosti online

08. 03. 2023. u 08:13

LUK Blek, odnosno Luka Ivanović, ovogodišnji je predstavnik Srbije na "Evroviziji".

ЖИВИ У ЛОНДОНУ И НИЈЕ ПЕВАЧ ПО ЗАНИМАЊУ: Многи се изненаде када чују који посао ради овогодишњи представник Србије на Евровизији

Foto: Printskrin/RTS

Već dugo živi u prestonici Velike Britanije u kojoj se i održava najveće evropsko muzičko takmičenje.

 Srbija mi mnogo nedostaje. Nikad se ne bih preselio u Englesku da sam mogao ovde da napravim neku muzičku karijeru isprva - rekao je on na početku.

- Ja sad živim u Londonu. Radim normalan posao. Radio sam i u restoranu pre ovoga. Sada radim u izdavačkoj kući, radim kao menadžer. Ne mogu sad da se pohvatam, sa menadžerisanjem sebe i drugih umetnika... (smeh) - istakao je Luk Blek.

- Svi su tamo znali da idem u Srbiju da se takmičim. Moj šef je "lud" čovek. Podržava me, super mi je ta njihova fleksibilnost. Rekao mi je: "Da, da, idi, slobodno". Javio sam mu baš da sam pobedio. Sad se boji da ću da dam otkaz (smeh) - zaključio je za "K1".

Podsetimo, Lukina komšinica iz Čačka je nedavno otkrila više detalja o njemu.

- Beskrajno smo se radovali Lukinom trijumfu i uverena sam da će nas dostojno predstavljati u Liverpulu. Znam ga kao dete, vaspitan, kulturan, odličan đak, uz njegov rad i talenat ne čudi uspeh koji je postigao - kazala je ona.

- U subotu smo se okupili u mojoj kući i zajedno navijali i slavili, dok je Lukina mama pobedu čekala u prestonici, sa sinom. Pevali smo i radovali se do kasno u noć. Znajući Luku još kao dete, nisam sumnjala da će napraviti ovakav uspeh. Predan, posvećen i neverovatno talentovan mladić. Ne treba da bude iznenađenje ni ako nas ovaj predivni mladić pozitivno iznenadi i u Liverpulu. Ceo Čačak je uz njega - dodala je bila komšinica za "Kurir".

BONUS VIDEO: PREKID INTERVJUA Poljubac dve zgodne majke: "Neke plaču 24 sata"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)