"BOLDRIK" ZAGOLICAO MAŠTU FANOVIMA: Roan Etkinson se vraća kao Crna guja?

Novosti onlajn

17. 02. 2023. u 21:17

TONI Robinson, Boldrik iz serije "Crna guja", nagovestio je da će Roan Atkinson, koji je igrao Crnog guju, možda pojaviti u okviru specijala Komik Relif.

БОЛДРИК ЗАГОЛИЦАО МАШТУ ФАНОВИМА: Роан Еткинсон се враћа као Црна гуја?

Foto EPA

To označava mogući preokret u odluci. Podsetimo, reditelj Ričard Kertis je naveo da Roan Atkinson verovatno neće biti deo specijala.

- Ne (smeh). Roan je previše ozbiljan da bi uradio bilo šta od toga - rekao je režiser u jednoj emisiji.

Inače. prošle nedelje je potvrđeno da će serija "Crna guja" zvanično da se vrati po prvi put u više od 20 godina za specijal Komik Relif 2023.

Reditelj Ričard Kertis potvrdio je Geriju Dejvisu vest na Radiju 2 u utorak da će Toni ponovo igrati ulogu Boldrika.

Robinson je u svom intervjuu naveo da postoji mogućnost da Roan Atkinson bude deo specijala.

- Ovo je samo scenario za Boldrika, ali Roan uvek doprinosi Komick Relif-u. Siguran sam da će biti tamo u nekom ili onom obliku - naveo je Toni Robinson za Radio BBC 4.

BONUS VIDEO: TO MOGU SAMO ŽENE - Vidite kako su sestrice štitile inkubatore dok je zemljotres razarao Tursku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!