FUDBALER ISPROSIO TAMARU MILUTINOVIĆ: Preko Instagrama upoznala budućeg muža - Lajkovao mi je fotografije

Novosti online

08. 02. 2023. u 09:23

PEVAČICA Tamara Milutinović napravila je rođendansku proslavu kao iznenađenje svom dečku fudbaleru Darku Jevtiću, ali najveće iznenađenje je tek usledilo.

ФУДБАЛЕР ИСПРОСИО ТАМАРУ МИЛУТИНОВИЋ: Преко Инстаграма упознала будућег мужа - Лајковао ми је фотографије

Foto: Instagram/tamaramilutinovic

U trenutku kada je stigla rođendanska torta za Darka, on je kleknuo, izvadio prsten i zaprosio pevačicu. Tamara je u tom momentu zagrlila fudbalera i počela da plače.

Sve ove momente zabeležila je pevačica Katarina Grujić koja je sa svojim suprugom Markom Gobeljićem prisustvovala proslavi, a bila je i njena kuma Adreana Čekić.

- Moja sestra, moj prijatelj, moja duša! Zaslužila si ovakvog čoveka pored sebe, čestitam! - napisala je Katarina Grujić koja se i sama u jednom momentu latila mikrofona.

- Darko i ja smo se upoznali preko Instagrama. Lajkovao mi je fotografije na ovoj mreži, pa nas je sudbina spojila. Zapravo nismo se pratili, a on mi je pisao sa svog pravog profila, odgovorila sam posle pete poruke, a to je trajalo oko dva meseca. Nije on bio moj fan, poznavao je zajedničke prijatelje, preko njih se raspitivao o meni. Zahvaljujući njima smo se sreli u Beogradu, jer on jako retko dolazi u Srbiju, a počeli smo da živimo zajedno posle 15 dana - rekla je Tamara.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a