NA OVAKVU MILICU NISMO NAVIKLI: Isplivala fotografija popularne "tragačice", mnoge će iznenaditi

Novosti online

29. 01. 2023. u 08:34

MILICA Jokanović, popularni "tragač" u kvizu Potera koji se emituje na RTS-u, oduvek je važila za obrazovanu, elokventnu, ali pre svega smernu devojku o čijem privatnom životu i prošlosti se ne zna mnogo.

НА ОВАКВУ МИЛИЦУ НИСМО НАВИКЛИ: Испливала фотографија популарне трагачице, многе ће изненадити

Foto: Jutjub printskrin/Svrz

Sada internetom, preciznije na društvenoj mreži TikTok kruži fotografija na kojoj je Milica prilično oskudno odevena, sa isturenim poprsjem i bujnom kosom.

"Princeza od znanja" poznata je po damskom držanju i uvek je obučena svedeno. Svoj izgled uvek upotpunjuje interesantnim i nesvakidašnjim frizurama dostojnom nekog epskog spektakla.

Međutim, sada je svetlost dana ugledala fotografija na kojoj je tragačica neprepoznatljiva.

Foto: Printskrin/TikTok

Milica na pometujoj fotografiji nosi žutu letnju haljinu koja je istakla njene bujne grudi i tanak struk, a komentari ispod slike samo su se nizali, piše Srbija danas.

BONUS VIDEO: PRVA POMOĆ: Kako da jednostavno sastavite polomljene naočare

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!