STRAVIČNE POVREDE POZNATOG GLUMCA: Mašina od šest tona prešla preko njega, slomljeno više od 30 kostiju (FOTO)

Novosti online

21. 01. 2023. u 22:08

GLUMAC Džeremi Rener otkrio je da je slomio više od 30 kostiju tokom teške nesreće sa snežnim plugom.

СТРАВИЧНЕ ПОВРЕДЕ ПОЗНАТОГ ГЛУМЦА: Машина од шест тона прешла преко њега, сломљено више од 30 костију (ФОТО)

Foto: Profimedia

Rener, poznat po tome što igra superheroja "Hokaj" u Marvelovom filmskom univerzumu, prebačen je u bolnicu sa ozbiljnim povredama 1. januara nakon što ga je slučajno pregazila njegova šest tona teška mašina za čišćenje snega.

Rener (52) se u subotu zahvalio svima koji su mu poslali poruke podrške, i na Instagramu je podelio fotografiju iz bolničkog kreveta.

- Jutarnji trening, promenile su se odluke za ovu Novu godinu… Nastao iz tragedije za celu moju porodicu i brzo se fokusirao na ujedinjenje delotvorne ljubavi. Želim da se zahvalim svima na njihovim porukama i pažnji za moju porodicu i mene. Puno ljubavi i zahvalnosti svima vama. Ovih 30+ slomljenih kostiju će se zalečiti, ojačati, baš kao što se produbljuje ljubav i veza sa porodicom i prijateljima. Ljubav i blagoslov za sve vas - napisao je Rener na Instagramu.

Incident se dogodio oko Nove godine, u blizini autoputa Maunt Rouz, koji povezuje jezero Tahoe i južni Rino, na granici Nevade i Kalifornije u SAD.

Brojne poznate ličnosti, uključujući njegove kolege iz Marvel filmova, pohvalile su glumca za njegovu hrabrost i nakon toga mu uputili lepe želje.

BONUS VIDEO: TOP 10 INSTAGRAM PROFILA - Ovo su najpraćeniji nalozi na svetu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)