UHAPŠENA PEVAČICA SEVERINA VUČKOVIĆ: Privedena nakon prijave sestre Marijane

Novosti online

30. 08. 2022. u 16:59 >> 17:05

ZAGREBAČKA policija uhapsila je pevačicu Severinu Vučković u utorak oko podne u Zagrebu.

УХАПШЕНА ПЕВАЧИЦА СЕВЕРИНА ВУЧКОВИЋ: Приведена након пријаве сестре Маријане

Foto Instagram/severina

Hapšenje je usledilo nakon što su od splitskih kolega dobili zahtev za njeno privođenje za potrebe kriminalističkog istraživanja.

Povod svemu i raspisivanju potrage je neprimerena prepirka od utorka u splitskom domu majke poznate pevačice. Prema prijavi sestre Marijane, pevačica se navodno okomila na nju i to pred njihovom majkom.

Bilo je to pod okriljem noći, jedan sat posle ponoći kada se iz stana orila buka. Njih dve su se navodno, prijavila je Marijana policiji, žestoko rvale i šamarale, i to doslovno po celom stanu.

Raspisana potraga

Pevačica je na kraju otišla na svoju stranu, a njena sestra u bolnicu odakle se, nakon ukazane lekarske pomoći zbog lakših povreda, obratila za pomoć policiji. Zadobila je niz podliva na glavi i leđima, a na telu su joj lekari uočili i posekotine. Na osnovu prijave, splitska policija je raspisala potragu za pevačicom, a na temelju koje je Severina s razmakom od 12 sati od navodnog incidenta u Splitu, "skinuta" na zagrebačkom aerodromu.

Na putu do policijske stanice po mestu stanovanja, kako bi dala iskaz policiji i svoje viđenje incidenta zbog kojeg joj "preti" prijava, obratila se za pomoć svom advokatu Mati Matiću, ne ulazeći u detalje zbog kojih se našla opet pod lupom.

Severina uhapšena zbog kršenja policijskog časa

Podsetimo, pevačica je uhapšena i u aprilu 2020. u Beogradu godine zbog kršenja policijskog časa uvedenog zbog virusa korona.

Policija je tada zaustavila BMW zagrebačkih tablica, a proverama je utvrđeno da pevačica nema dozvolu za kretanje tokom policijskog časa.

BONUS VIDEO - Maši Memedović lane jede kosu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)