KAD MOŽE BRED PIT, MOŽE I ANDRIJA MILOŠEVIĆ! Urnebesna modna izdanja poznatog glumca (FOTO)

Novosti online

13. 08. 2022. u 18:44

Da Andrija Milošević uvek ima inspiraciju za urnebesne objave pokazao je i najnovijom na Instagramu i opet sve nasmejao do suza.

КАД МОЖЕ БРЕД ПИТ, МОЖЕ И АНДРИЈА МИЛОШЕВИЋ! Урнебесна модна издања познатог глумца (ФОТО)

Foto: Printskrin Instagram/andrijamilosevic_official

Glumac je objavio nekoliko fotografija u nizu na kojima pozira u morskim izdanjima, ali ne baš kao maneken...

Jedan aksesoar je očigledno neizostavan dok je na letovanju s emotivnom partnerkom Sandrom i sinom Reljom kojeg su dobili pre nekoliko meseci, a to je torba koju redovno "vuče" kao pravi džentlmen.

Duhoviti Andrija je pozirao u svom stilu, a da je do suza nasmejao pratioce govore i silni komentari koje je dobio. 

- Hahahah… Kad pomislim da nema dalje, ti me razuveriš ponovo da ima - napisao mu je Enes Bešlagić, dok mu je Andrej Maričić poručio: - Kad može Bred Pit, može i Munjoslav. 

"Donatela Versaće odmah da te uzme za reklamu", "Kakva je ovo budala, pozitivna naravno", "Uguših se skoro sa kafom od smeha", "Slika broj 4 mi je hit", "Ti si neviđeni kralj", "Bez te torbe bi bio niko i ništa"...samo su neki od brojnih komentara.

"Trudim se... Hipster u meni se budi - Andrijin je komentar na ovu urnebesnu objavu. 

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)