AMERIČKI MEDIJI: Razvodi se jedan od najbogatijih ljudi,Mask se umešao

P. Z. S. / ria.ru

24. 07. 2022. u 19:24

SUOSNIVAČ Gugla Sergej Brin, jedan od deset najbogatijih ljudi na svetu, podneo je zahtev za razvod od Nikol Šanahan, verovatno zbog njene kratke romanse sa Ilonom Maskom, piše Volstrit džornal, pozivajući se na izvore.

АМЕРИЧКИ МЕДИЈИ: Разводи се један од најбогатијих људи,Маск се умешао

Foto AP

U junu je Njujork post objavio da se Brin, koji ima 93 milijarde dolara, razvodi od svoje žene. Ovo je Brinov drugi razvod.

Prema navedenim sudskim dokumentima, par ne živi zajedno od decembra 2021. godine. Oni imaju ćerku, i traže od suda da se utvrdi zajedničko starateljstvo nad njom. Stranke su tražile zatvoreno ročište, a u dokumentima ne piše koju imovinu nameravaju da dele.

Ilon Musk je prošle jeseni imao kratku aferu sa suprugom Sergeja Brina, što je navelo suosnivača Gugla da podnese zahtev za razvod ranije ove godine i prekine dugo prijateljstvo između milijardera.

Prema pisanju publikacije, Brin je u januaru ove godine podneo zahtev za razvod od Šanahan.

Prema Vol Strit Džurnalu, Brin je Tesli obezbedio 500.000 dolara tokom finansijske krize 2008. godine, „kada se borio da poveća proizvodnju“. Zauzvrat, Mask je Brinu poklonio Tesla SUV 2015.

Napominje se da je Brinov advokat odbio da komentariše ovu stvar. Ilon Mask je takođe odbio da da komentar.

Američka kompanija Tesla Motors osnovana je 2003. godine kao programer i proizvođač električnih vozila i tehnologija povezanih sa njima. Sedište se nalazi u Palo Altu u Kaliforniji. Pored električnih vozila, kompanija proizvodi baterije i elektromotore koristeći sopstvenu tehnologiju i prodaje ih drugim automobilskim kompanijama, kao što su Tojota i Dajmler.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)