JELENA TOMAŠEVIĆ UZ BOČELIJA: Srpska pop zvezda gošća na koncertu slavnog tenora

Tanjug

15. 07. 2022. u 23:19

SRPSKA pop zvezda Jelena Tomašević nastupiće kao specijalna gošća na koncertu jednog od najpoznatijih tenora sveta Andree Bočelija 22. jula u Beogradu na festivalu "Belgrade River Fest".

ЈЕЛЕНА ТОМАШЕВИЋ УЗ БОЧЕЛИЈА: Српска поп звезда гошћа на концерту славног тенора

Foto Miloš Nadaždin

Proslavljenu umetnicu, koja je Srbiju 2008. godine uspešno predstavljala na Pesmi Evrovizije i iza koje su dva studijska albuma "Panta Rei" i "Ime moje", koji su joj doneli veliku popularnost i rasprodate koncerte širom regiona, odabrao Bočelijev tim kao pop zvezdu koja će na koncertu u Beogradu nastupiti sa slavnim tenorom.

Jelena Tomašević će se na koncertu pojaviti kao gost u dve numere, a jednu će izvesti solo.

- 'Maestro Bočeli ima običaj da na svim svojim svetskim turnejama, kao specijalnog gosta pozove pop pevačicu iz zemlje u kojoj nastupa. Mnogo mi je drago da su moja muzika i moj rad došli došli do jednog ovako veličanstvenog umetnika i da su on i njegov tim odlučili da u Beogradu na njegovom koncertu pevamo zajedno. Ja sam bila na koncertu Andree Bocelija pre 10 godina u Beogradskoj areni i sećam da sam bila oduševljena lepotom i kvalitetom njegovog pevanja. Dok sam ga slušala uživo pomislila sam: "Ako je ovaj glas ovoliko divan za slusanje, kakav bi osećaj bio pevati sa ovim čovekom". I negde u dubini sebe sam to i poželela. Eto, želje se ostvaruju. Bogu hvala, uskoro ću moći da vam kažem kakav je osećaj pevati sa velikim Andreom Bočelijem - izjavila je Jelena Tomašević.

Andrea Bočeli nastupiće 22. jula u prestonici Srbije u okviru prestižne muzičke manifestacije Belgrade River Fest.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)