DŽONI DEP PONOVO ODUŠEVIO: Pogledajte šta glumac radi nakon pobede na sudu (FOTO)

Novosti online

05. 06. 2022. u 12:43

NAKON pobede na sudu, glumac Džoni Dep uslikan je u jednom skloništu za životinje u Velikoj Britaniji. Na Fejsbuk stranici “Folly Wildlife Rescue” objavljena je fotografija glumca koji je s gitaristom Džefom Bekom posetio životinje u skloništu.

ЏОНИ ДЕП ПОНОВО ОДУШЕВИО: Погледајте шта глумац ради након победе на суду (ФОТО)

Foto: EPA

Na fotografiji Dep u naručju drži napuštenog jazavca.

– Pogodite ko nas je posetio. Ne, ne umišljate, to je stvarno Džoni Dep. Kao što verovatno znate, Džoni Dep je sa Džefom Bekom na turneji po Velikoj Britaniji, a nedavno ga je u pauzi Bekova supruga Sandra dovela da nas poseti i uveri se u posao koji radimo s divljim životinjama - stoji na početku objave.

– Kakvo neverovatno poslepodne za naše osoblje i volontere. Džoni je obišao bolničke odseke za negu i veterinare. Davao je komplimente i, kako je sam rekao, oduševljen je onim što je video. Osim same posete, dopustili smo mu da nakratko drži Fredija, jednog od brojnih mladunaca jazavaca- napisali su u objavi.

Foto: Printscreen Facebook/Folly Wildlife Rescue

 

Fotografija je oduševila na hiljade pratilaca ovog skloništa i ispod nje stoji stotine komentara pohvale Depu i Beku.

“Izvrsno, predivan gest”, “Neverovatan je”, “Pokazao je svoje prave boje. Tako je empatičan”, “Zbog ovoga volim Depa. Stalo mu je do životinja”, samo su neki od komentara.

Podsećamo, on nije bio na čitanju presude zbog poslovnih obaveza u Velikoj Britaniji. Presuda je izrečena u sredu poslepodne u sudnici u Ferfaksu u Virdžiniji. Porota je zaključila da Herdova mora Depu da plati 15 miliona dolara odštete zbog klevete.

Pobedu na sudu proslavio je u pabu u Njukaslu sa muzičarima Džefom Bekom  i Semom Fenderom. Posetioci ovog paba snimili su Depa kako uživa u pivu u društvu prijatelja i s osmehom na licu.

BONUS VIDEO - Aleksandra Mladenović zaprošena

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!