EMOTIVNO: Aco Pejović progovorio o smrti roditelja

Novosti online

04. 06. 2022. u 09:09

FOLK zvezda Aco Pejović (50) ovo proleće provodi radno na regionalnoj turneji koja će 17. i 18. juna biti krunisana koncertima na Tašmajdanu.

ЕМОТИВНО: Ацо Пејовић проговорио о смрти родитеља

Foto: N. Skenderija

Gostujući u emisiji „Milizam“, Pejović je po prvi put govorio o gubitku oca koji je preminuo ovog proleća i otkrio kako ga smrt roditelja nije oterala u medijsku ilegalu, kako je i zašto nastavio da radi, ko mu je u tome pomogao i zašto nije otkazao unapred zakazane nastupe.

- Meni su koncerti i turneja pomogli da prebrodim celu tu situaciju. Posavetovao sam se sa svojom braćom šta da radim u vezi s poslom i svim ostalim. „Ne dolazi u obzir da praviš pauzu, seti se šta ti je pokojna majka govorila“, rekli su mi. Vratio sam film i zaista je tako bilo, ona je jednom prilikom rekla: „Šta god da se nama desi, nemoj da prekidaš sa svojim poslom i radom.  Na to su me podsetili i stariji i mlađi brat - kaže Aco sa suzama u očima, i dodaje:

- Oni su mi dali podršku, a to mi je bilo jako bitno. Da su braća rekla da stanem malo, ne bih radio. Znam da bi i moji roditelji voleli i da su ponosni što sam nastavio posao. Nisam pevao sedam dana, ali posle toga sam počeo. Zna se da kada nekoga žališ, to radiš srcem. Nekako mi je lakše s ljudima. Dođem u situaciju da se rastužim, ali koncerti mi daju snagu da pomislim da su njih dvoje na nekom boljem mestu i da me slušaju. Verujem da me uvek čuju - rekao je Pejović.

(Alo)

BONUS VIDEO - Tanja Savić - beogradski nastup

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČUDO NEVIĐENO! Trener dao ostavku na poluvremenu, a onda je klupski lekar preuzeo ekipu - ono što se potom desilo, zaprepastilo je sve!