LAUŠEVIĆ OBJAVIO ČETVRTU KNJIGU: Proslavljeni glumac napisao "Padre, idiote"

V. N.

11. 05. 2022. u 09:24

TI prvi dani, nedelje, van zatvorskih zidina, spuških, zabelskih, ili onih najsumornijih u Centralnom zatvoru, mogli bi da stanu u jedan jedini Arsenov stih: "Kao poslije bolesti, opet učim jesti, hodati...".

ЛАУШЕВИЋ ОБЈАВИО ЧЕТВРТУ КЊИГУ: Прослављени глумац написао Падре, идиоте

Foto N. Skenderija

Ovim rečima počinje četvrta knjiga "Padre, idiote" ("Hipatija"), glumca i pisca Žarka Lauševića (62). Za razliku od prethodnih knjiga - "Godina prođe, dan nikad", "Druga knjiga" i "Sve prođe, pa i doživotna", pod zajedničkim podnaslovom "Dnevnik jedne robije" u kojima je pisao o svom životu u zatvoru, proslavljeni glumac sada nam zanimljivo i provokativno pripoveda o životu na slobodi, posle više od četiri godine i sedam meseci provedenih iza rešetaka, u nekoliko zatvora Crne Gore i Srbije.

Foto Promo

Takođe, odgovara nam na pitanja šta ga je sačekalo kada je stigao u Beograd i kako je i zbog čega otišao u Njujork. Knjiga "Padre, idiote" biće predstavljena 26. maja, od 19 časova, u Studentskom kulturnom centru u Beogradu, a na promociji će govoriti Lauševićeve kolege Svetlana Bojković, Petar Božović, Nebojša Dugalić, pisac Muharem Bazdulj i novinar Radmila Stanković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)