IMAM VOZAČKU, ALI JE NISAM PONEO: Darko Lazić prvi put u javnosti od skandala - Moralo je negde da pukne

Novosti online

03. 05. 2022. u 23:10

DARKO Lazić se večeras prvi put pojavio u javnosti nakon privođenja zbog prebrze vožnje i u alkoholisanom stanju, kao i niza drugih saobraćajnih prekršaja, zbog čega je danima u žiži javnosti.

ИМАМ ВОЗАЧКУ, АЛИ ЈЕ НИСАМ ПОНЕО: Дарко Лазић први пут у јавности од скандала - Морало је негде да пукне

Foto: Printskrin Jutjub

Pevač je na samom početku emisije rekao da je sve u najboljem redu i priznao da je kriv, ali i tvrdio da ima vozačku dozvolu.

Poznato je da mu je u Srbiji vozačka dozvola oduzeta još 2013. godine, a tvrdio je da je u međuvremenu polagao u inostranstvu.

- Imam vozačku! Nisam je imao to veče kod sebe. Prekršaj je, ja priznajem. Nisam poneo dokumenta koja je trebalo da imam kod sebe. Imam je, ali, eto, nažalost, nisam je poneo. Nisam ni planirao da vozim, planirao sam da ostanem da spavam, ali, eto... - rekao je Darko.

Gastoz je dodao da se te večeri na rođendanskoj proslavi ponašao sasvim normalno.

- Moralo je negde da pukne - dodao je Darko u emisiji "Amidži šou".

Naime, Darko Lazić i Barbara Bobak su nedavno raskinuli, a pevač je nakon privođenja zbog bahate vožnje u alkoholisanom stanju izjavio da je "lečio tugu alkoholom".  Sada je prvi put javno otkrio šta se desilo između njih pa nisu ostali u ljubavi, iako su bili vereni i planirali i venčanje.

Foto: ATA Images

- Barbara i ja smo duže od godinu dana živeli zajedno. Ona je pre svega jedan veliki čovek, pre svega, velika ljudina. Veliki ortak. Mi smo se toliko lepo družili, toliko smo se lepo i voleli i sve, ali jednostavno smo shvatili da na neki način nije to to što smo mi zamislili, da smo možda i požurili, onako baš brzo...

- I došli smo do odluke da je najbolje da se raziđemo kao ljudi, jer takvu osobu pored sebe treba imati bar kao prijatelja. Ona je jedan veliki čovek, veliki talenat kao prvo... Voleli smo se, volimo se i poštujemo se i dalje kao prijatelji - rekao je Darko i priznao da li pati.

- Nije mi nimalo svejedno. Godinu dana živiš s nekim, ležeš i budiš se s nekim. Ali obostrano je bolje ovako da ostanemo prijatelji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili