KIM BEJSINGER O ALEKU BOLDVINU: Ima tešku narav, živi samo po svojim pravilima, nije mogao uvek da se suoči sa problemima (VIDEO)

Novosti online

29. 04. 2022. u 21:29

GLUMICA Kim Bejsinger i njen bivši suprug glumac Alek Boldvin bili su u braku 10 godina. Iz tog braka imaju ćerku Irland Boldvin koja ima 26 godina.

КИМ БЕЈСИНГЕР О АЛЕКУ БОЛДВИНУ: Има тешку нарав, живи само по својим правилима, није могао увек да се суочи са проблемима (ВИДЕО)

Foto: EPA

Par se venčao 1992. godine i posle deset godina braka razveo se na buran način. Glumica Kim Bejsinger iskreno je pričala o braku i posledicama razvoda koje su uticale na njihovu ćerku Irland.

Govorila je o izazovima sa kojima se suočavala dok je bila u braku sa Alekom Boldvinom. Istakla je da on nije „mentalno sposoban" da priča o ozbiljnim problemima njihove 26. ćerke Irland.

- Mi smo u dobrim odnosima, mada moram da priznam da Alek ima tešku narav i on živi po svojim pravilima - rekla je Kim Bejsinger gostujući sa svojom ćerkom u emisiji Red Table Talk.

Istakla je da njihova ćerka Irska veruje da njen otac boluje od anksioznosti jer je „odrastastao u porodici koja potiskuje osećanja i ponižava svakoga ko prizna da se oseća slabim".

- Imali smo svoje izazove. I ne mislim da je Alek bio emocionalno ili mentalno dostupan za takvu vrstu razgovora. Alek, deluje na sasvim drugačiji način u svom životu - istakla je Kim Bejsinger.

(RTS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

FEDERER I NADAL NE VERUJU: Evo šta je Novak Đoković upravo uradio