KONSTRAKTA PATRIJARHU PORFIRIJU POKLONILA LAVOR: Zauzvrat dobila dar sa snažnom simbolikom (FOTO)

Novosti onlajn

21. 04. 2022. u 09:46

PREDSTAVNICA Srbije na ovogodišnjoj Evroviziji Ana Đurić Konstrakta posetila je patrijarha Porfirija i tom prilikom mu poklonila svoje scenografske rekvizite - lavor i bokal, a od njega je dobila poseban dar.

КОНСТРАКТА ПАТРИЈАРХУ ПОРФИРИЈУ ПОКЛОНИЛА ЛАВОР: Заузврат добила дар са снажном симболиком (ФОТО)

Printscreen/Instagram

Konstrakta je, naime, na svom Instagram storiju podelila fotografiju s patrijarhom, na kojoj jedno drugom uručuju poklone.

"Imala sam tu čast da poklonim i primim poklon/triptih. I zadovoljstvo da čujem i razumem priču o potencijalu granične situacije, o podršci i poštovanju", napisala je Konstrakta, koja je od patrijarha simbolično dobila trodelnu ikonu, koja predstavlja triptih, isto kao što se zove i njen "Triptih" album, u okviru kojeg je i pesma "In corpore sano", kojom će nas predstavljati na Evroviziji.

Printscreen/Instagram

Inače, Konstrakta je nedavno zbog narušenog zdravlja otkazala sve nastupe do kraja predevrovizijske turneje, te se u Madridu publici obratila putem video-linka. Isto je učinila i nedavno kada su predstavnici Bugarske Roni Romero i Intelidžent mjuzik prodžekt posetili Beograd, te se na njihovoj konferenciji za medije takođe uključila putem videa.

Konstrakta će na Evroviziji nastupiti u drugoj polufinalnoj večeri, 12. maja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!