KONSTRAKTA IZ DANA U DAN SVE BOLJA NA KLADIONICAMA: Evo na kom je mestu trenutno i kakve su nam šanse za pobedu

Novosti onlajn

18. 04. 2022. u 14:16

NA takmičenju "Pesma za Evroviziju" Srbija je izglasala Anu Đurić Konstraktu da nas predstavlja na Evroviziji u Torinu, a ona iz dana u dan, sudeći po kladionicama, ima sve veće šanse za pobedu.

КОНСТРАКТА ИЗ ДАНА У ДАН СВЕ БОЉА НА КЛАДИОНИЦАМА: Ево на ком је месту тренутно и какве су нам шансе за победу

Foto: Printskrin

Evrovizijske kladionice prate statistiku, a ona je zabeležila skok u odnosu na prethodne dane, piše "Blic".

Ona je "skočila" na 13. mesto u ukupnom plasmanu, a za drugo polufinalno veče, kada nastupa, prognoziraju 8. mesto, odnosno prolazak u finale.

Konstrakta će boje Srbije braniti u drugoj polufinalnoj večeri Evrovizije, 12. maja.

Konstrakta će se takmičiti za prolaz u finale sa Finskom, Izraelom, Azerbejdžanom, Gruzijom, Maltom, San Marinom, Australijom, Kiprom, Irskom, Severnom Makedonijom, Estonijom, Rumunijom, Poljskom, Crnom Gorom, Belgijom, Švedskom i Češkom Republikom.

Tokom prve polufinalne večeri, 10. maja, takmičiće se Albanija, Litvanija, Švajcarska, Slovenija, Hrvatska, Ukrajina, Bugarska, Moldavija, Portugal, Austrija, Grčka, Norveška i Jermenija.

Veliko finale ovogodišnje Evrovizije biće održano u subotu, 14. maja.

Pesma Evrovizije 2022. godine biće 66. po redu izbor za Pesmu Evrovizije. Održaće se u Torinu, zahvaljujući pobedi sastava Måneskin na Pesmi Evrovizije 2021. godine u Roterdamu sa pesmom „Zitti e buoni".

Da podstimo, Konstrakta je prinuđena je da zbog svog zdravstvenog stanja obustavi sve dalje aktivnosti i nastupe u okviru promotivne turneje, kojom svoju pesmu "In corpore sano" predstavlja evrovizijskim fanovima širom Evrope.

Kako je otkrila pratiocima na Instagramu, zbog zdravstvenih razloga bila je prinuđena da otkaže nastup u Madridu.

- Neće biti prilike da gledate nastup na predevrovizijskom koncertu u Madridu, koji se održava 16. aprila, iz zdravstvenih razloga. A za Torino umetnica mora biti zdrava - objavljeno je na jednoj od njenih Instagram stanica.

Ona je nastupila u Izraelu, pre nego što je otkazala koncertne aktivnosti.

BONUS VIDEO:

Marija Šerifović u transu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024