SLOBODAN IZBOR LJUDSKOG MULJA: Svetska a naša manekenka Ivana Stanković o aferi elitna prostitucija

V. N.

14. 04. 2022. u 09:51

SUPERMODEL Ivana Stanković (48), jedna od najuspešnijih srpskih manekenki koja je radila za svetske modne kuće i dizajnere kao što su Dona Karan, Versače, Roberto Kavali, Kelvin Klajn, Guči, Armani, Dolče i Gabana ili Misoni, a pistom je šetala rame uz rame sa Naomi Kembel, Kejt Mos, Sindi Kraford, Kristi Tarlington, Klaudijom Šifer, Lindom Evanđelistom i Evom Hercigovom, osvrnula se na društvenim mrežama na aktuelnu aferu elitne prostitucije.

СЛОБОДАН ИЗБОР ЉУДСКОГ МУЉА: Светска а наша манекенка Ивана Станковић о афери елитна проституција

Foto ATA Images

- Sad ili nikad, otkriti sva imena pevačica, voditeljki, glumica, "manekenki" i "starleta", koje se bave prostitucijom, kao i imena njihovih klijenata, jer je to u ovoj zemlji, na sreću, nelegalno - napisala je Ivana na "Instagramu".

- I tako treba i da ostane. A narod konačno da sazna ko su prostitutke, ko je taj ljudski ološ, a ne da blate razne, lepe profesije, i da sutra neki roditelj ne sme da da svoje dete u pevačice ili manekenke, jer misli da su sve takve. Ne! Ovo je slobodan izbor tog ljudskog mulja, zarad lagodnog života. Nijedna od njih nije sakupljala novac za lek od kog joj zavisi život, već su se prostituisale zarad skupih krpica, kola, putovanja...

Očekivano, pored njenog posta nanizali su se komentari pratilaca, mnogi su komentarisali da bi, možda, rešenje bilo legalizovati prostituciju, sa čim se Stankovićeva uopšte ne slaže:

- Nikako nisam za legalizaciju. Nije to samo prostitucija. Čak 90 odsto tih žena postanu vrlo brzo narkomanski zavisnici, da bi mogle sve da izdrže. Retko koja ima prirodno jak stomak za to što radi. Jedno je biti promiskuitetan i voleti muškarce, ali tu se bira, a drugo je raditi za novac sa svakim ko plati, bio on ružan, debeo, mastan, smrdljiv... To ne može niko normalan da voli.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)