KOLIKO ĆE VILA SMITA KOŠTATI ŠAMAR NA DODELI OSKARA? Izgubiće ogroman novac, evo koji projekti propadaju

Novosti online

04. 04. 2022. u 00:23

GLUMAC Vil Smit je ošamario Krisa Roka pre manje od nedelju dana, i u tom kratkom periodu život mu se okrenuo naglavačke.

КОЛИКО ЋЕ ВИЛА СМИТА КОШТАТИ ШАМАР НА ДОДЕЛИ ОСКАРА? Изгубиће огроман новац, ево који пројекти пропадају

Foto: Jordan Strauss/Invision/AP

Naime, policija je bila spremna da ga uhapsi, a morao je da podnese ostavku u Akademiji i možda će mu, uprkos tome, biti oduzet Oskar.

Smit će zbog ovog incidenta, pišu holivudski mediji, izgubiti ogromnu količinu novca vezanu za filmske i TV projekte. Glumac je Oskara osvojio za film "Kralj Ričard", poslednji koji je "izbacio", ali za ovu godinu je imao velike planove koji sada, po svemu sudeći, neće biti ostvareni.

Najpre, tu je novi nastavak vrlo uspešne franšize "Bad boys". Trebalo je da Smit snimi četvrti deo skoro tri decenije nakon prvog filma, koji ga je, takoreći, postavio na "mapu" akcionih junaka. Prethodni deo, koji je izašao 2020. godine, zaradio je skoro pola milijarde dolara, više od prva dva zajedno.

U februaru je kuća "Dizni" objavila da će Vila poslati na put oko sveta za serijal "Od pola do pola" u koprodukciji sa "Nacionalnom geografijom".

Smitovi filmovi, igrani ili animirani, ukupno su do sada zaradili devet milijardi dolara. Ispad na dodeli Oskara najverovatnije će Smita koštati milione dolara u otkazanim, ili odloženim projektima.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEN POGLED U DARI LEDI KRV U ŽILAMA: Evo kako okrutna časna sestra zapravo izlgeda (FOTO)