ŽENI SE BEKAM JUNIOR: Detalji spektakla - venčanje sledećeg vikenda na Floridi, dolaze "Spajsice", princ Hari i Megan, a venčanicu - Valentino

Novosti online

03. 04. 2022. u 01:11

NAJSTARIJI sin Dejvida i Viktorije Bekam, 23-godišnji Bruklin, trebalo bi narednog vikenda da se oženi svojom verenicom, 27-godišnjom glumicom Nikolom Pelc.

ЖЕНИ СЕ БЕКАМ ЈУНИОР: Детаљи спектакла - венчање следећег викенда на Флориди, долазе Спајсице, принц Хари и Меган, а венчаницу - Валентино

Foto: Instagram Printskrin Brooklyn Beckham

Iako ni vreme ni mesto venčanja donedavno nisu bili zvanično potvrđeni, mediji pokušavaju da otkriju detalje džet set spektakla, za koje vlada veliko interesovanje javnosti. Pripreme su u punom jeku, a poznanstvo dugo četiri godine i romansa koja traje od 2020, kada je par obelodanio svoju vezu, trebalo bi da budu krunisani brakom, narednog vikenda, 9. aprila.

Veruje se da će se ceremonija održati na imanju mladinog oca, biznismena i milijardera Nelsona Pelca, u Palm Biču na Floridi. Imanje na obali okeana vredno 76 miliona funti ima 27 spavaćih soba. O venčanici se dosta spekulisalo, pogotovo zato što je mladu glumicu za veridbu obukla svekrva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynbeckham

Bivša "spajsica", Viktorija Bekam kreirala je žutu lepršavu haljinu budućoj snaji tom prilikom i uveliko je pravila skicu za venčanicu, ali... Šuška se da se lepa Nikol za sam čin venčanja opredelila za drugu modnu kuću - dizajn poput bajke brenda Valentino - i tim povodom je sa svojim stilistom boravila u Rimu.

Mladoženja, koji se ambiciozno profesionalno bavi kulinarstvom, nije otkrio svoj stajling za veliki dan, ali jeste njegov otac. Proslavljeni fudbaler Dejvid Bekam postavio je na svoj Instagram profil fotografiju na kojoj sa svojim ocem i tastom isprobava odela za venčanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynbeckham

A ko je sve pozvan na spektakl?

Objavljeno da će tu biti Viktorijine drugarice, bivše članice benda Spice girls, koje se raduju i veoma su uzbuđene što će se posle dužeg vremena naći sve na okupu.

Zatim, očekuje se poznata manekenka Điđi Hadid, američka TV zvezda i glumica Nikol Riči, te slavni kuvar Gordon Remzi. Bekamov kum Elton Džon verovatno neće moći da prisustvuje događaju, jer će biti na turneji u to vreme.

Spekuliše se da će doći i vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, princ Hari i njegova supruga Megan Markl, koji su dobri prijatelji Bekamovih. Bračni par Bekam bio je pozvan na venčanje i Harija i njegovog brata Vilijama, a Megan se često pojavljivala u javnosti u kreacijama Viktorije Bekam. Kada je reč o kumovima, veruje se da će Nikolin brat Bred Pelc, koji je hokejaš, imati ulogu "glavne deveruše", tj. kuma sa mladine strane.

Kumovi Bruklina Bekama trebalo bi da budu njegova braća tinejdžeri, 19-godišnji Romeo i 16-godišnji Kruz. Pretpostavlja se da će za fotografije biti zadužena čuvena umetnica fotografije Eni Libovic. Budući bračni par je i dalje tih kada su u pitanju detalji venčanja.

Britanski The Sun citira izvor blizak njima: „Razumljivo je da Nikola i Bruklin žele da ceo taj dan bude savršen i pažnja koju posvećuju detaljima je zapanjujuća. Novac očigledno nije prepreka, ali ipak žele da njihovo venčanje bude proslava ljubavi, a ne bogatstva. Srećni par će proslaviti svoj dan na svoj način."

Deljenje fotki preko društvenih mreža biće strogo zabranjeno.

Kako bi se izbegli uljezi i znatiželjni pogledi medija i nepozvanih, obezbeđenjem će se baviti dve privatne kompanije zadužene za tu delatnost.

(RTS/TINA BILANKOV)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)