ZA NJU SU GODINE SAMO BROJ: Ana Mihajlovski izgleda bolje nego ikad, komentari samo pljušte (FOTO)

Novosti onlajn

02. 04. 2022. u 13:06

LEPA voditeljka Ana Mihajlovski proslavila se u emisijama "Leteći start" i "Jednostavan život". Ona važi za jednu od najlepših voditeljki na srpskoj sceni, a izgleda bolje nego ikada.

ЗА ЊУ СУ ГОДИНЕ САМО БРОЈ: Ана Михајловски изгледа боље него икад, коментари само пљуште (ФОТО)

Foto: Instagram

Ana ima troje dece, i potpuno se posvetila porodici.

Nakon učešća u popularnoj emisiji "Tvoje lice zvuči poznato" Ana se malo povukla iz javnosti, ali svi je i dalje pamte po emisiji "Leteći start" koju je vodila sa Milanom Kalinićem.

U rijalitiju "Jednostavan život" potpuno je osvojila srca publike, a ona i Marijana Mićić su svojom neposrednošću, šarmom i lepotom i iskrenošću.

Ana je na Instagramu objavila fotografiju, a u prvom planu su bile duge noge koje je istakla u uskoj kratkoj haljini. 

Kako su domaći mediji preneli, voditeljka je nakon sedam godina stavila tačku na brak sa Mirkom Grubinom, a sami su se dogovorili oko alimentacije i starateljstva nad decom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!