ZVANIČNO SAOPŠTENJE NIKOLE RAĐENA I NJEGOVE DEVOJKE: Nastavljamo naš zajednički život

Novosti onlajn

02. 04. 2022. u 11:14

BIVŠI vaterpolista i njegova devojka Milica Ristić oglasili su se nakon jučerašnjih spekulacija o fizičkom nasrtaju, pa su otkrili kako će ovo uticati na dalji tok njihove veze.

ЗВАНИЧНО САОПШТЕЊЕ НИКОЛЕ РАЂЕНА И ЊЕГОВЕ ДЕВОЈКЕ: Настављамо наш заједнички живот

Foto: N. Skenderija

— Želeli bismo da se povodom događaja od dana 01.04.2022. godine obratimo predstavnicima svih medija sledećim zajedničkim saopštenjem. Pre svega, krivo nam je što je u javnosti predmetni događaj okarakterisan kao sukob, što se dalje negativno odrazilo na naše i živote naših porodica, posebno moje dve ćerke. Ovim nam je naneta nemerljiva i nenadoknadiva šteta. Razmirica je bilo, ali do sukoba nije došlo i to želimo, ovim putem da naglasimo. Mi naš zajednički život nastavljamo, kao i sve planove koje ćemo u budućnosti ostvariti. Povodom ovog događaja se nećemo više oglašavati i samo molimo predstavnike svih vrsta medija da poštuju našu i privatnost naših porodica — poručili su Rađen i Milica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!