BILBORD ZA TANJU SAVIĆ: Pevačicu oduševilo rođendansko iznenađenje (VIDEO)

Novosti online

21. 03. 2022. u 10:47

POPULARNA pevačica Tanja Savić proslavila je rođendan 20. marta, na Kopaoniku, a kada se vratila u rodno Smederevo sačekalo ju je rođendansko iznenađenje koje ju je potpuno raspametilo.

БИЛБОРД ЗА ТАЊУ САВИЋ: Певачицу одушевило рођенданско изненађење (ВИДЕО)

Foto: ATA images

Tanja je u noći između 19. i 20. marta nastupala na Kopaoniku, tako da je rođendan dočekala na bini, nakon što je završila sa poslom, Tanja je sedela u holu hotela sa bratom i sestrom, slušala muziku i pevala.

Pevačica je po povratku u Smederevo, gde živi sa svojim sinovima, snimila prozor koji ju je oduševio. Njen fan Nikola, porukom na ogromnom bilbordu, čestitao joj je rođendan.

- Povratak kući i ovo me je dočekalo. Nemam reči kako me moji fanovi iznenađuju svakog dana - napisala je Tanja uz snimak.

- Samo budi nasmejana baš takvu te pamtim... Srećan ti rođendan. Nikola - pisalo je na bilbordu uz pevačicinu fotografiju.

Ipak, tu iznenađenjima nije bio kraj, pa je tako pevačica dobila i specijalnu tortu, a kao dekoracija su stajale figurice nje sa sinovima - Đorđem i Maksimom.

Podsetimo, pevačica je ranije otkrila da li joj je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković čestitao rođendan i u kakvim su odnosima, s ozbirom na to da se mesecima unazad nagađa o njihovoj navodnoj romansi.

- Čestitao mi je rođendan, nismo se videli. Da sam zaljubljena ne bih to krila, nema potrebe za tim. Ja sam uvek za ljubav, emotivna sam i maštam o princu na belom konju, ali obično dođe konj samo - otkriva Savićeva.

(Telegeraf)

BONUS VIDEO - KAD CECA NAPRAVI STORY: Svetlana Ražnatović i njena instagram "priča"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina