KRAGUJEVAC ČEKA ANU, "NEGATIV" I "AJSBRN": Na "Arsenal festu" uz "Plasibo", "Tiveri korporejšen", "Gogolj bordelo", "Iner serkl"...

V. N.

21. 03. 2022. u 12:19

U KRAGUJEVAC, na 12. "Arsenal fest" u prostoru Kneževog arsenala, 1. jula stiže beogradska bluz gitaristkinja i pevačica sa svetskom karijerom, Ana Popović. Na festival stiže sa šestočlanim bendom u okviru evropske turneje, na kojoj predstavlja koncertni album i DVD Live for Live, ali i obeležava 20 godina uspešne solo karijere.

КРАГУЈЕВАЦ ЧЕКА АНУ, НЕГАТИВ И АЈСБРН: На Арсенал фесту уз Пласибо, Тивери корпорејшен, Гогољ бордело, Инер серкл...

"Negativ" / Foto Mika Knežević

- Članovi benda se raduju svakom dolasku u Srbiju, jer znaju koliko to meni znači, i koliko je naša publika divna - poručuje Ana Popović, ženski Džimi Hendriks, i prokleto dobra gitaristkinja kako ju je nazvao Brus Springstin, koja je delila binu sa legendama kao što su B. B. King, Badi Gaj, Bek, Džo Bonamasa.

Na "Arsenal fest" prvi put, 30. juna stiže i beogradska rok grupa "Negativ", koja će se na glavnoj bini uvodne večeri festivala priključiti svetskoj atrakciji "Gogolj bordelo". U Zastavinoj bašti, druge večeri 1. jula, prašiće "Ajsbrn", a treće večeri 2. jula na "garden stejdžu" uz "Mortal kombat", premijerno na festivalu i popularni reper Smoke Mardeljano. Svi oni nastupiće uz prethodno najavljene grupe "Plasibo", "Tiveri korporejšen", Ronija Sajza, "Iner serkl", Crnog Ceraka, Gorana Barea i "Majki"...

Kako najavljuju organizatori, i ove godine će posetioci "Arsenal festa" moći da borave u kampu. Do 1. maja, cena kampa za sva tri dana je 500 dinara, a posle toga 1.000 dinara. Ulaznice za festival koštaju 1.800 dinara (za 1. jul), 2.000 dinara (za 2. jul), a komplet za sva tri dana je 3.000 dinara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UŽAS: Košarkaš Zvezde krvavog lica, udario ga igrač Partizana?!