KONSTRAKTA DOBILA KONKURENCIJU: Hit parodija srpske pesme za Evroviziju, na društvenim mrežama ljudi oduševljeni (VIDEO)

Novosti online

11. 03. 2022. u 23:46

HRVATSKI voditelj Dalibor Petko (44) često zabavlja svojih 70 hiljada pratilaca na Instagramu raznim transformacijama, a nekad mu se u videima pridruži i mama Katica, koja je jedna od najvećih zvezda društvenih mreža.

КОНСТРАКТА ДОБИЛА КОНКУРЕНЦИЈУ: Хит пародија српске песме за Евровизију, на друштвеним мрежама људи одушевљени (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Kako je jedna od najaktuelnijih tema na Balkanu trenutno srpska predstavnica na Evrvoziji, Konstrakta, Dalibor je došao na ideju da njegova majka zajedno sa prijateljima iskopira čuvenu scenu sa nastupa srpske umetnice na "Pesmi za Evroviziju '22".

Petkova mama na sebi je imala crnu periku sa šiškama koja veoma liči na Konstraktinu frizuru, kao i crveni ruž i tamne obrve. Osim pogođenog kostima, Katica se fotkama i videom potpuno uživela u ulogu i izvela performans kao i umetnica.

Ovaj video je uspeo sve da nasmeje u regionu, te su se samim tim mreže usijale od komentara.

Kako je ona to profesionalno uradila, svaka čast", "Da li je Katica svesna koliko je popularna, skoro pa kao Konstrakta", "Obožavam ove tri gospođe", samo su neki od komentara ispod videa koji je Dalibor objavio na svom nalogu.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)