"KLINCI NISU GLUPI": Goca Tržan o pobedi Konstrakte na "Pesmi za Evroviziju"

Novosti onlajn

10. 03. 2022. u 09:36

PEVAČICA Goca Tržan prokomentarisala je ovogodišnju pobednicu na "Pesmi za Evroviziju" ujedno i našu predstavnicu na Evroviziji u Torinu, Konstraktu.

КЛИНЦИ НИСУ ГЛУПИ: Гоца Тржан о победи Констракте на Песми за Евровизију

Foto: Printskrin

Goca koja je i sama trebalo da učestvuje na "Pesmi za Evroviziju" pa se povukla u poslednjem momentu, istakla je da je jako srećna zbog pobede Konstrakte.

- Iskrena da budem nisam gledala nijedno veče, bila sam loše, fizički nisam mogla da gledam, ali sam kasnije videla o čemu se radi. Poželela sam kolegama mnogo sreće, vizuelno je fantastično izgledalo - rekla je Goca i dodala:

- Moram da kažem da sam više nego zadovoljna, srećna i prijatno iznenađena. Glasovi su mi dali nadu da umetnost može biti prihvaćena - rekla je Goca u svom vlogu na Jutjubu.

- Ima mnogo ljudi koji žele da čuju ovako nešto, samo nismo bučni. Čestitke Konstrakti, pregotivna je, nastup joj je bio vrh i nije potrebno da skačeš sa plafona. Koncept je suština, to što je ona htela da kaže nastupom. Klinci nisu glupi, svidelo im se nešto što nije smeće koje im se non-stop servira. Jedna lepa, prirodna, obrazovana, majka dvoje dece, interesantna žena nas predstavlja, izuzetno sam srećna i zadovoljna. Umetnica mora biti zdrava - dodala je Goca.

Podsetimo, Ana Đurić Konstrakta oduševila je celu Srbiju numerom „In corpore sano“, ali ni ostatak sveta nije ostao imun na njenu predstavničku pesmu.

Od kada je u subotu odlučeno da će upravo ova pevačica predstavljati Srbiju na Evroviziji u Torinu, njene šanse za pobedu u Italiji su se znatno povećale, ako je sudeći po kladionicama širom sveta.

Naime, Srbija je pre odabira predstavnice uvek bila između 28. i 30. mesta, a sada je Konstrakta zauzela 20. mesto među favoritima za pobedu, a može da se pretpostavi da će se još podići na ovoj lestvici, jer je prošlo tek nekoliko dana od finala "Pesme za Evroviziju '22".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu