„KAD UMREM, TI ĆEŠ DA ME ISPRATIŠ“: Aca Sofronijević otkrio šta mu je Šaban Šaulić često govorio (VIDEO)

M.K.

25. 02. 2022. u 21:20

PROSLAVLjENI harmonikaš, kompozitor i producent Aleksandar Sofronijević, gost je nove epizode emisije „Skrolovanje“. Popularni Kraljevčanin se sa svojim orkestrom ove godine takmiči na "Pesmi za Evroviziju 22".

„КАД УМРЕМ, ТИ ЋЕШ ДА МЕ ИСПРАТИШ“: Аца Софронијевић открио шта му је Шабан Шаулић често говорио (ВИДЕО)

Foto: Novosti

Sofra je komentarišući objave sa „Instagrama“ otkrio da li ga je popularnost promenila, kako izgledaju privatna druženja sa nekim od naših najvećih zvezda narodne muzike, ali i kakve emocije su ga preplavile u trenucima kada je neke od njih ispraćao na večni počinak. On je voditeljki Marijani Kutlači ispičao i šta mu je nekrunisani kralj narodne muzike Šaban Šaulić govorio:

- Jeza koja te podilazi u trenucima kada sviraš na sahrani muzičkih velikana, pamti se ceo život. Izgubljen si, pokušaš da daš sve od sebe da osviraš i ispoštuješ to prijateljstvo i želju porodice da budeš tu. Šaban mi je u šali često govorio „Ja kad umrem, ti ćeš da me pratiš“, i svaki put bih gurao stolicu i govorio mu da ćuti.

Sofronijević je iskreno govorio i o planovima za venčanje sa voditeljkom Sanjom Ćulibrk, više o tome pogledajte na video - snimku ispod teksta:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024