SVI KOMENTARIŠU OVU FOTOGRAFIJU DRAGANE MIRKOVIĆ: Da li se pevačica podvrgla estetskim zahvatima? (FOTO)

Novosti online

19. 02. 2022. u 10:24

NA jednom od fan profila Dragane Mirković objavljena je fotografija koja je privukla mnogo pažnje, budući da pevačicino lice izgleda drugačije nego do sada.

СВИ КОМЕНТАРИШУ ОВУ ФОТОГРАФИЈУ ДРАГАНЕ МИРКОВИЋ: Да ли се певачица подвргла естетским захватима? (ФОТО)

Foto ATA Images

Dragana Mirković na pomenutoj fotografiji vidi se u krupnom planu, te se može primetiti da joj je lice zategnuto u potpunosti, a mnogi su se zapitali da li je uradila određene korekcije na licu.

Foto: Instagram

 

Drugi su komentarisali da je možda fotografija nastala odmah nakon nekog kozmetičkog tretmana, zbog čega deluje kao da se pevačica podvrgla estetskim zahvatima, a ona se za sada nije oglašavala.

Draganino lice drugačije izgleda na njenim Instagram fotografijama, budući da uglavnom koristi filtere, ali ova tagovana fotografija otkrila je da je ipak nešto promenila na svom licu.

U galeriji ispod pogledajte kako je pevačica izgledala na početku karijere:

BONUS VIDEO: DRAGANA MIRKOVIĆ: Otkrila koju pevačicu vidi kao svoju naslednicu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)