TRI GODINE OD SMRTI ŠABANA ŠAULIĆA: Porodica i prijatelji na pomenu legendarnom pevaču (FOTO)

Novosti online

17. 02. 2022. u 12:48

PEVAČ Šaban Šaulić, kralj narodne muzike, izgubio je život u saobraćajnoj nesreći pre tri godine. Danas je održan trogodišnji pomen, na Novom groblju u Beogradu.

ТРИ ГОДИНЕ ОД СМРТИ ШАБАНА ШАУЛИЋА: Породица и пријатељи на помену легендарном певачу (ФОТО)

FOTO: Ataimages

Članovi porodice, kolege, prijatelji i poštovaoci danas su se okupili na Novom groblju na trogodišnjem pomenu kralju narodne muzike Šabanu Šauliću.

Na Novom groblju okupili su se najbliži članovi Šabanove porodice, supruga Goca, ćerke Ilda i Sanela sa muževima.

Šabanova sestra slomila se kod njegove večne kuće. Ona se i dalje ne miri s bolnim gubitkom, te je pred svim okupljenim članovima porodice ridala i plakala iz sveg glasa, a tešila ju je Šaulićeva udovica Goca, kao i brat, pevač Hasan Dudić.

Na obeležavanju tri godine od smrti Šaulića prisustvovali su njegova udovica Goca, ćerke Sanela i Ilda, kumovi Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, muzičar Mirko Kodić, Hasan Dudić, kuma Šabanove ćerke Ilde Dajana Paunović, voditelj Zoran Pejić Peja, Saša Matić, Bane Obradović, kao i mnogi drugi.

Podsetimo, Šaban Šaulić i njegov klavijaturista Mirsad Kerić poginuli su 17. februara 2019. godine, nakon nastupa u Nemačkoj u noći pre tragedije.

Tri godine nakon tragedije Turčinu Alsinu Leventu, koji je izazvao saobraćajnu nereću u kojoj su poginuli Šaulić i njegov klavijaturista Mirsad Kerić, završeno je suđenje i Levent je osuđen na tri godine i tri meseca zatvora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna