JELENA ĐOKOVIĆ NE KORISTI PARFEME: Našla je bolje rešenje, ne samo da miriše, već i "leči"

Novosti online

30. 01. 2022. u 22:59

JELENA Đoković, supruga svetskog broja jedan u tenisu - Novaka Đokovića, veoma je aktivna na društvenim mrežama na kojima se trudi da komunicira sa svojim pratiocima, a neretko daje korisne savete mnogima.

ЈЕЛЕНА ЂОКОВИЋ НЕ КОРИСТИ ПАРФЕМЕ: Нашла је боље решење, не само да мирише, већ и лечи

Foto: Printskrin

Poznato je da je Jelena veliki borac za prava životinja, a jednom prilikom je na Instagramu priznala da ne želi da koristi parfeme, jer se testiraju na životinjama. Kada ju je jedna obožavateljka pitala šta misli o parfemima, Jelena je odlučila da objavi njeno pitanje.

- Zračiš baš pozitivnom energijom, vidi se da si dete u duši, spontano i uvek željno znanja. Želela sam da pitam šta misliš o parfemima, jer ih svi volimo, a mislim da je to još jedna tema za istraživanje - glasilo je pitanje jedne devojke.

Đokovićeva supruga se nije libila da odgovori, te je na pitanje svoje obožavateljke odgovorila da ne koristi parfeme, kao i da im je pronašla adekvatnu zamenu.

- Drago mi je da učimo zajedno! Ja odavno koristim esencijalna ulja, a ne parfeme, ali ovo je sjajno pitanje - napisala je Jelena.

Poznato je da su esencijalna ulja zapravo prirodni parfemi, biljke se prerađuju i tako se dobijaju njihova prirodna, mirisna ulja koja se upotrebljuju u aromaterapiji ili umesto parfema. U trenucima kada imamo manjak energije ili nas nešto muči na psihičkom i fizičkom nivou, tražimo sebi pomoć kroz ono što nam je lepo i prijatno. Esencijalna ulja i aromaterapija mogu da budu jedno takvo sredstvo.

Koriste se za preventivu, relaksaciju, popravljanje raspoloženja, negu kože, otklanjanje problema i kao dopunska terapija lečenju koje je prepisao lekar.

BONUS VIDEO - UBICA NEGATIVNE ENERGIJE: Ćilibar ima razna lekovita svojstva, a ovaj je najkvalitetniji...

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a