"BOG SVE VIDI!": Zorica i Kemiš pružili podršku Novaku Đokoviću

Novosti online

09. 01. 2022. u 16:40

PEVAČICA Zorica Brunclik i harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš dotakli su se Novaka Đokovića i skandala koji se desio u Australiji.

БОГ СВЕ ВИДИ!: Зорица и Кемиш пружили подршку Новаку Ђоковићу

Foto: Printskrin TV Pink

Pevačica je otkrila da joj je zbog toga ova godina krenula u lošim mislima.

- Tužno je počelo, mislim da su svima božićni praznici protekli u razmišljanju, pogotovo nama majkama. Podrška naše cele porodice Novaku Đokoviću! Umesto da sada uživamo u njegovim mečevima, svi smo sada u nekoj neizvesnosti - započinje priču Zorica, a Kemiš se ubacuje:

- Potpuno drugu dimenziju sve poprima! To su neke neshvatljive stvari. Šta je problem da se uradi PCR test, čovek nema koronu i da uđe? Zna se da svi možemo da prenesemo koronu, ne samo vakcinisani.

- Znamo svi da nije to problem! Velika podrška s naše strane, zaista, i njemu i njegovoj porodici, ali kako bih ja rekla - Bog vidi sve! Što se mene tiče, ja bih se vratila, ruku dajem, ja ne bih igrala! Ne znam šta će on, ali ja bih lično rekla: "Hvala, doviđenja", koliko ja znam on je bio i veliki donator kad su imali problema - direktna je pevačica, pa otkriva ko je vatreniji fan kada je tenis u pitanju:

- Miroljub! Ja ne mogu da se nerviram, sećam se njegovog meča kada je iz potpuno izgubljenog meča uspeo da pobedi., preokrenuo je sve u svoju korist. Mi tad koristimo priliku da se ljubimo do besvesti - smeje se Zorica u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

BONUS VIDEO: "Svi ste vi Novakova porodica" - Dirljiva scena sa skupa podrške Đokoviću

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a