KAKO DANAS IZGLEDA ČUVENI IGNASIO IZ KASANDRE: Glumac i dalje pleni izgledom - verovali ili ne (FOTO)

Novosti onlajn

30. 11. 2021. u 11:35

SVI su se pitali kako danas izgleda čuveni Ignasio iz ultrapopularne serije Kasandra, a istina je da se ultrazgodni glumac nije ni trunku promenio.

КАКО ДАНАС ИЗГЛЕДА ЧУВЕНИ ИГНАСИО ИЗ КАСАНДРЕ: Глумац и даље плени изгледом - веровали или не (ФОТО)

Foto: Printskrin

Svi su se pitali kako danas izgleda čuveni Ignasio iz ultrapopularne serije Kasandra i da li je uspeo da sačuva svoj markantni izgled, a odgovor na pitanje je potvrdan.

Naime, u jednoj od prvih latino telenovela koje su osvojile planetu Osvaldo Rios tumačio je dve uloge, Ignasija i njegovog brata blizanca Luisa Davida. Markantni Portorikanac otvorio je sedmu deceniju života i promenio se tek za nekoliko bora na licu.

Žene su uzdisale za njim, šuškalo se da mu ni Šakira nije odolela, epizode iz hit sapunice prepričavale su se uz duboke uzdahe, ali, ako bacite pogled na njegov Instagram, primetićete da se uopšte nije promenio.

Podsetimo, on iza sebe ima tri braka i tri sina, a od 2015. u vezi je sa koleginicom Ivelin Giro. U oktobru je proslavio 61. rođendan, ali izgleda kao da ima bar dvadeset godina manje. Jasno je da mu je teretana i dalje omiljeni hobi.

(Republika)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!