TANJA I DRAŠKO POČINJU ZAJEDNIČKI ŽIVOT? Dušan im upućuje jezive pretnje, ali odlučili su da se bore

Novosti online

29. 11. 2021. u 13:20

GRADONAČELNIK Banjaluke Draško Stanivuković iznajmio je stan u Banjaluci u koji će se, nakon Nove godine, doseliti i pevačica Tanja Savić sa svojim sinovima.

ТАЊА И ДРАШКО ПОЧИЊУ ЗАЈЕДНИЧКИ ЖИВОТ? Душан им упућује језиве претње, али одлучили су да се боре

Foto: Instagram/draskostanivukovic/tanja_savic_private

Oni su, navodno, odlučili da otpočnu zajednički život i ne dozvoljavaju da im bilo šta poremeti planove.

– Draško i Tanja su dosta razgovarali. Od kada se saznalo za njih u velikom su problemu, pogotovo gradonačelnik kome ne ide u prilog da se svaki dan žuta štampa bavi njime i njegovim ljubavnim životom. Njegova porodica nikako ne podržava vezu sa Tanjom, pa su čak hteli i da se rastanu, ali su shvatili da treba da se bore jer je ljubav jača od svega. Pošto im Dušan upućuje jezive pretnje, Draško je rekao Tanji da želi da mu bude bliže i da će je on zaštititi, pa je predložio da se sa decom preseli u Bosnu. Ona se nećkala i to samo zbog sinova, jer bi trebalo da promene i školu i da se naviknu na nove drugare, a samim tim dobili bi i novo okruženje - rekao je dobro obavešten izvor.

- Rekla mu je da mora da priča sa decom, pa tek onda da donese odluku. Međutim, posle nekoliko dana saopštila mu je da pristaje da se preseli u Banjaluku. Draško je bio presrećan, odmah je našao stan i odmah joj je poslao slike i snimke. Dogovorili su se da posle Nove godine ode sa decom kod njega. Stan je baš veliki, ima tri spavaće sobe, tako da će imati prostora za sve, a verovatno će i Draško veći deo vremena provoditi sa Tanjom i decom. On želi da bude siguran i da Tanju zaštiti maksimalno, a kako je poslom vezan za Banjaluku, najbolja opcija je Tanjino preseljenje.

– Dušan će da poludi kad bude čuo da se Tanja sa decom seli kod Draška, ali im neće moći ništa, biće zaštićeni tamo kao beli medvedi – zaključio je izvor.

(Star)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024